MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Άννα Βίσση & Αντώνης Ρέμος μαζί σε μουσικοθεατρική παράσταση

Δύο από τα πιο δυνατά ονόματα της εγχώριας showbiz μοιράζονται για πρώτη φορά την ίδια σκηνή και μάλιστα σε μουσικοθεατρική παράσταση με τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Κακλέα.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζουν από τις 12 Δεκεμβρίου στο Pantheon Theater την μουσικοθεατρική παράσταση “Ένα ή Κανένα” σε κείμενα του Κωνσταντίνου Ασπιώτη. Το σκηνικό επιμελήθηκε ο σκηνογράφος των εντυπωσιακών μιούζικαλ Μανόλης Παντελιδάκης, τα κοστούμια ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης. Την ορχήστρα διευθύνει ο Γιάννης Κυφωνίδης ενώ τις χορογραφίες υπογράφει ο Chali Jennings.

Το Pantheon Theater, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου είναι ένας νέος θεατρικός και συναυλιακός χώρος ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην οδό Πειραιώς 166. Η πρόσοψή του απεικονίζει τον ουρανό και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γλυπτά της Ευρώπης, έργο του Κώστα Βαρώτσου. Το ανακαινισμένο Pantheon Theater διαθέτει θεατρικές θέσεις, σε αμφιθεατρική διάταξη και υπερπολυτελείς σουίτες, τόσο στην πλατεία όσο και στους εξώστες. Το ζεστό και ειδικά διαμορφωμένο lobby του Pantheon Theater ένα καλαίσθητο café-bar-restaurant παρέχει πληθώρα επιλογών πριν, μετά ή κατά το διάλειμμα κάθε παράστασης.

Διάρκεια παράστασης: 2.45 ‘ (Διάλειμμα: 15΄)
Ημέρες / Ώρες παραστάσεων: Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή
Ώρες: Πέμπτη: 21.00-24.00, Παρασκευή & Σάββατο: 22.00 – 01.00, Κυριακή: 20.00 – 23.00
Online κρατήσεις εισιτηρίων: athenspantheon.com, tickethour.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone

Τηλεφωνικές κρατήσεις: Pantheon Theater (Πειραιώς 166): 210 3471111
Οι ζώνες των τιμών είναι οι ακόλουθες:
ΖΩΝΗ Α: 60 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Β: 50 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Γ: 45 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Δ: 40 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Ε: 35 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ ΣΤ: 30 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Ζ: 25 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Η: 20 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Θ: 15 ΕΥΡΩ
Eισιτήρια για άνεργους και φοιτητές: από 12 έως 20 ευρώ

Επιτρέπεται η κατανάλωση ποτού κατά τη διάρκεια της παράστασης στις σουίτες – θεωρεία του Pantheon Theater, το οποίο θα προσφέρεται στους επισκέπτες από τα σημεία των bar.
Ειδικές εκπτώσεις για ΑμεΑ ενώ στο χώρο υπάρχει πρόβλεψη θέσεων για αναπηρικά καροτσάκια.
Περισσότερες πληροφορίες: www.athenspantheon.com facebook.com/Pantheon.Theater.Athens

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b