MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Υπερθεάματα στον κινηματογραφικό και τον θεατρικό ορίζοντα αυτού του ΠΣΚ. Από τον εντυπωσιακό δεύτερο Thor, ένα ακόμα blockbuster με υπερήρωες από τον χώρο των κόμιξ, ως το φαντασμαγορικό Tabac Rouge στη Στέγη, το θέαμα θα μπει δυνατά στις ζωές μας. Και μαζί υπάρχουν και άλλες, λιγότερο θεαματικές, αλλά εξίσου ουσιώδεις προτάσεις, όπως η νέα παράσταση του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, η πρώτη ταινία που γύρισε ο Αϊζενστάιν και σημαντικές συναυλίες.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΘΕΑΤΡΟ

-Μια πανδαισία εικόνων μας υπόσχεται το Tabac Rouge που ανεβαίνει στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Ο εγγονός του Τσάρλι Τσάπλιν Τζέημς Τιερρέ, μέσα από μια παράξενη αναπαράσταση της ανθρώπινης κατάστασης, μοιράζεται με το κοινό το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό του σύμπαν, προτείνοντας τις υπέροχες εικόνες που δημιουργεί στη σκηνή ως αντίδοτο στους δύσκολους καιρούς.
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 20:30 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Πληροφορίες για την παράσταση Tabac Rouge

-Κάθε νέο έργο που ανεβάζει ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος είναι ένα σημαντικό θεατρικό γεγονός. Πόσο μάλλον όταν σε αυτό πρωταγωνιστούν δύο top ηθοποιοί, όπως η Στεφανία Γουλιώτη και ο Μάκης Παπαδημητρίου.. Το έργο “Αστερισμοί” του Βρετανού συγγραφέα Νικ Πέιν είναι ένα σύγχρονο έργο, που πρωτοανέβηκε στην Αγγλία το 2012 ενώ έχει κερδίσει το Βραβείο Χάρολντ Πίντερ 2012.
Παρασκευή, Σάββατο 21:15, Κυριακή 19:00 στο θέατρο του Νέου Κόσμου
Πληροφορίες για την παράσταση Αστερισμοί

ΣΙΝΕΜΑ

-Με σκηνοθέτη τον Alan Taylor, που έχει σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια του Sex and the City, των Sopranos, του Game of Thrones και πολλών ακόμα πετυχημένων σίριαλ, το πολυαναμενόμενο sequel του Thor φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα ακόμα φαντασμαγορικό θέαμα. Στο “Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος” πρωταγωνιστεί και πάλι ο Chris Hemsworth, ενώ οι Idris Elba (Prometheus), Anthony Hopkins (Hannibal) και Natalie Portman (Black Swan) συμπληρώνουν το πρωτοκλασάτο cast.
Πληροφορίες για την ταινία Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος

-Για τους σκληροπυρηνικούς σινεφίλ προτείνουμε την Απεργία, την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία που γύρισε ένας από τους μεγάλους πατέρες του σινεμά, ο Σεργκέι Αϊζενστάιν. Η ταινία με θέμα μια απεργία σε εργοστάσιο της Τσαρικής Ρωσίας γυρίστηκε την περίοδο της Σοβιετικής Ένωσης (1925) και είναι γεμάτη συμβολισμούς και αντιθέσεις.
Πληροφορίες για την ταινία Απεργία

ΜΟΥΣΙΚΗ

– Ο Σταμάτης Κραουνάκης και οι Σπείρα- Σπείρα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Χιούμορ, σουρεαλισμός, ανατρεπτική γλώσσα. Χέρι χέρι με τον κόσμο στο πρόβλημα. Χέρι χέρι και στο συναίσθημα που ενώνει, αλλά και ο Σταμάτης Κραουνάκης με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του.
Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00- Πληροφορίες για τη συναυλία Σταμάτη Κραουνάκη, Σπείρα -Σπείρα

-Η Νατάσσα Μποφίλιου Νατάσσα Μποφίλιου στην παράσταση «Πάμε ξανά». Πάει ξανά παρέα με τους συνήθεις υπόπτους Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, αλλά και το Στάμο Σέμσησε ρόλο guest, με τα ολοκαίνουργια τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας του με την Μποφίλιου.
Σάββατο 21:30 στο Passport – Πληροφορίες για τη συναυλία Νατάσσας Μποφίλιου

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b