MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αλεξίου και Τσανακλίδου ανεβαίνουν στη σκηνή σε συναυλίες της Μποφίλιου και του Μάλαμα (vid)

Το βράδυ του Σαββάτου παραμονή της 17ης Νοεμβρίου, η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου παρακολούθησαν δύο από τα πιο δυνατά προγράμματα της φετινής σεζόν, ανέβηκαν για λίγο στη σκηνή του Σωκράτη Μάλαμα και της Νατάσσας Μποφίλιου και μοιράστηκαν το παπάκι του Νικόλα.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Τόσο η Χάρις Αλεξίου όσο και η Τάνια Τσανακλίδου έχουν ερμηνεύσει με τρόπο αυθεντικό το κομμάτι “Το παπάκι” του Νικόλα Άσιμου. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο δεσμός που τις ενώνει.  

Οι δύο ερμηνεύτριες, οι οποίες αποφάσισαν να διασκεδάσουν αρχικά στο Passport, όπου εμφανίζεται η Νατάσα Μποφίλιου και αργότερα στο Άνοδος Stage, όπου εμφανίζεται ο Σωκράτης Μάλαμας, τραγούδησαν αυτό το τραγούδι.

Όσοι τυχεροί βρέθηκαν σε κάποια από τις δύο σκηνές και όσοι άτυχοι δεν βρέθηκαν σε καμία από αυτές, μπορούν να παρακολουθήσουν στα βίντεο που ακολουθούν τη μοναδική αυτή σύμπραξη.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/QCel5t37l_o” frameborder=”0″ allowfullscreen ] [iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/fylEWIU_2og” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b