MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5 + 1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο της 17 Νοέμβρη

Μπορεί η επέτειος του Πολυτεχνείου να μη μας έκανε τη χάρη αυτή τη χρονιά, καθώς πέφτει Κυριακή, αλλά εμείς θα την γιορτάσουμε μέσα στο ΠΣΚ. Άλλωστε, ο Θάνος Μικρούτσικος, για να τιμήσει την επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών, πραγματοποιεί έκτακτη συναυλία μαζί με τη Ρίτα Αντωνοπούλου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ισχυρή παρουσία έχει στις προτάσεις ψυχαγωγίας ο κινηματογράφο –λόγω και του 26ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Σινεμά. Και μια περίεργη σύμπτωση: Θέατρο και σινεμά μοιράζονται την ίδια kinky πρόταση, καθώς πρεμιέρα κάνουν και ταινία και θεατρική παράσταση με θέμα το έργο «Η Αφροδίτη με τη γούνα», του συγγραφέα που προσδιόρισε την έννοια “μαζοχισμός”, του Λέοπολντ φον Ζάκερ-Μαζόχ. 

ΜΟΥΣΙΚΗ:

Θάνος Μικρούτσικος είχε πάντα πολιτικό περιεχόμενο στη μουσική του. Ο πολύ σημαντικός συνθέτης, μαζί με την τραγουδίστρια η Ρίτα Αντωνοπούλου και το Θύμιο Παπαδόπουλο στα πνευστά, θα εμφανιστεί εκτάκτως στη μουσική σκηνή “Ρυθμός Stage”, προς τιμήν της επετείου για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Πληροφορίες για τη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου

ΣΙΝΕΜΑ:

-Μια περιπέτεια με εφηβικό πνεύμα, που ξεκινάει σαν μια τυπική ταινία δυσκολιών προσαρμογής μιας εφήβου και καταλήγει ένα άγριο δράμα επιβίωσης. Το Σ’ Αγαπώ μιλάει για έναν μεγάλο έρωτα, αλλά κυρίως ο αγώνας της επιβίωσης είναι αυτός που τραβάει το ενδιαφέρον, όπως και η ανερχόμενη Σίρσα Ρόναν.
Κριτική της ταινίας Σ’ Αγαπώ

Η Αφροδίτη με τη γούνα» Η νέα ταινία του Ρομάν Πολάνσκι μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ένα θέμα που αναφέρεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Λέοπολντ φον Ζάκερ-Μαζόχ. Μια ηθοποιός προσπαθεί να επιχειρήσει έναν σκηνοθέτη ότι είναι τέλεια για τον ρόλο σε μια παραγωγή που ανεβάζει αυτός κι ένα πικάντικο ερωτικό παιχνίδι ξεκινάει. Το θέμα έχει γίνει και πετυχημένο θεατρικό έργο από τον Ντέιβιντ Άιβς, που εδώ συνυπογράφει το σενάριο.
Πληροφορίες για την ταινία Η Αφροδίτη με γούνα

ΘΕΑΤΡΟ:

-Αν προτιμάτε την καθαρά θεατρική εκδοχή του «Η Αφροδίτη με τη γούνα» του Άιβς μπορείτε να πάτε στο Θέατρο Θησείον. Η αστεία, σέξι, ευφυής ιστορία που απέσπασε βραβείο Τόνι καθώς και πλήθος άλλων βραβείων στο Μπρόντγουέι, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Γιώργου Οικονόμου, με τη Βίκυ Παπαδοπούλου και το Γιώργο Παπαγεωργίου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 21:00
Πληροφορίες για την παράσταση Αφροδίτη με γούνα

-Για τους λάτρεις του μιούζικαλ, άλλη μια μεγάλη παραγωγή, με ένα μεγάλο αστέρι της μουσικής να πρωταγωνιστεί. Ο λόγος για το πολύ πετυχημένο μιούζικαλ Annie, με πρωταγωνιστή τον σταρ Μιχάλη Χατζηγιάννη και τις Κατερίνα Παπουτσάκη και Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο πλευρό του. Η παράσταση ανεβαίνει στο στο ΘΕΑΤΡΟΝ του Ελληνικού Κόσμου
Παρασκευή: 20:00, Σάββατο: 17:00, 20:00, Κυριακή: 19:00
Πληροφορίες για το μιούζικαλ Annie

ΦΕΣΤΙΒΑΛ:

Πολλές ταινίες, με φτηνό σχετικά εισιτήριο προσφέρει το 26ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου. Περισσότερες από 70 ταινίες θα προβληθούν συνολικά, οι περισσότερες από αυτές μάλιστα σε πρώτη ελληνική προβολή. Το “Πανόραμα” διεξάγεται στους κινηματογράφους Λαϊς- Ταινιοθήκη της Ελλάδος και Capitol 3D Cinema και στον κινηματογράφο Ιντεάλ.
Περισσότερα για το 26ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου
Αναλυτικά το πρόγραμμα στο site www.panoramafest.org

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b