MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χώρισαν η Miranda Kerr και ο Orlando Bloom- O Justin Bieber ήταν η αιτία;

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz τερμάτισε κι αυτό τον κοινό του βίο. Πανέμορφοι κι οι δυο τους, Miranda Kerr και Orlando Bloom αποτελούσαν ένα αξιοζήλευτο ζευγάρι, αλλά η σχέση τους δεν έμεινε ανεπηρέαστο στην φθορά του χρόνου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Μετά από έξι χρόνια μαζί, αποφάσισαν πρόσφατα να κάνουν επίσημο τον χωρισμό τους” γράφει ανακοίνωση. Και συνεχίζει: “Αν και αυτό είναι το τέλος του γάμου τους, μεταξύ τους υπάρχει αγάπη, υποστήριξη και σεβασμός και ως γονείς του γιου τους και ως οικογένεια.” Miranda Kerr και Orlando Bloom έχουν έναν δίχρονο γιο, τον Flynn.
miranda kerr bieber
Σύμφωνα με δημοσίευμα του People της Κυριακής, ο Justin Bieber ενδέχεται να είναι η αιτία του χωρισμού του διάσημου ζευγαριού. Πηγή δήλωσε ότι υπήρξε μια ιδιαίτερη φιλία του pop star με την Αυστραλέζα καλλονή από το 2012.

Όπως δήλωσε -κατά το People- πηγή κοντά στο ζευγάρι, ο Orlando Bloom θεώρησε ότι υπήρξε φλερτ ανάμεσα στους δύο και δεν το πήρε καθόλου καλά. 

Αν πάντως ο Justin Bieber είναι η αιτία που χώρισε αυτό το ζευγάρι, θα είναι μια αρκετά παράξενη επιλογή εκ μέρους του διάσημου μοντέλου. Κι ένας ακόμα λόγος, που ο Bieber θα θεωρείται “κακό παιδί”. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b