MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι πέντε και μία καλύτερες προτάσεις για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Το Σαββατοκύριακο έρχεται και δένει με την αργία της 28ης την Δευτέρα και έτσι υπάρχει ένα γεμάτο τριήμερο ξεκούρασης και ψυχαγωγίας. Με πιο πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεσή μας, εκτός από τις επετειακές ταινίες, τις παρελάσεις και τα αφιερώματα που θα έχει η τηλεόραση, θα μπορούμε να βγούμε και να δούμε σημαντικές παραστάσεις, ψυχαγωγικές ταινίες, αλλά και ωραίες συναυλίες.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΣΙΝΕΜΑ

-Δον Ζουάν. Μια πιο σύγχρονη και πιο ειρωνική εκδοχή ενός συμβόλου της ανδροκρατούμενης κουλτούρας. Μιλάει
για ένα ρηχό ήρωα που αναρωτιέται αν υπάρχει ζωή πέρα από τα one night stands και την τσόντα… Στο πλευρό του πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη Joseph Gordon-Levitt η σέξι Scarlett Johansson σε μια ανάλαφρη, αλλά και πικάντικη κωμωδία, που σατιρίζει τα σύγχρονα ερωτικά (και πορνογραφικά) ήθη.

Captain Philips. O Tom Hanks γίνεται καπετάνιος, σε ένα πλοίο που πέφτει θύμα πειρατείας. Νευρώδης δραματική περιπέτεια επιβίωσης, βασισμένη σε αληθινή ιστορία, με την σκηνοθεσία του Paul Greengrass, ο οποίος έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του τόσο στις περιπέτειες Bourne, όσο και σε ιστορικές ταινίες όπως το Bloody Sunday.

ΜΟΥΣΙΚΗ

-40 χρόνια στην δισκογραφία συμπληρώνει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και συνεχίζει ακάθεκτος. Έρχεται με την ίδια ορμή στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.
Σάββατο 22:30 Σταυρός του Νότου, Θαρύπου 37- Περισσότερα ΕΔΩ

-Δυναμική και έντεχνη Νατάσσα Μποφίλιου στην παράσταση «Πάμε ξανά» στο Passport. Η τραγουδίστρια με την χαρισματική φωνή εμφανίζεται παρέα με τους συνήθεις συνεργάτες της Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Μαζί τους για πρώτη φορά, σε ρόλο guest, ο συνθέτης Στάμος Σέμσης με τα ολοκαίνουργια τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας του με την Μποφίλιου.
Σάββατο 21:30, Passport, Καραΐσκου 119, Πειραιάς- Περισσότερα ΕΔΩ


ΘΕΑΤΡΟ

Η Σταχτοπούτα, μια από τις πιο απολαυστικές κωμικές όπερες του Τζοακίνο Ροσσίνι, ανεβαίνει στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Το διάσημο παραμύθι της Σταχτοπούτας μεταφέρεται σε ένα off Broadway θέατρο της Νέας Υόρκης στην εποχή της “Μεγάλης Ύφεσης”, ενώ αντί για γοβάκι την λύση δίνει ένα ακριβό βραχιόλι. Σκηνοθετεί η Ροδούλα Γαϊτάνου, η οποία έχει διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία σε βρετανικά θέατρα μεταξύ των οποίων και η Royal Opera του Λονδίνου.
Παρασκευή 25, Σάββατο 26 στην Λυρική (Ακαδημίας 59-61) στις 20:00- Περισσότερα ΕΔΩ

-Μίκης Θεοδωράκης: Ποιος τη ζωή μου. Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην ζωή και την μουσική του μεγάλου συνθέτη, με σημαντικούς ηθοποιούς και θαυμάσιους τραγουδιστές στο Badminton. Πρωταγωνίστρια, φυσικά, είναι η μουσική του Μίκη.
Παρασκευή: 20:30, Σάββατο: 20:30, Κυριακή: 19:30- Περισσότερα ΕΔΩ
Κριτική της παράστασης

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b