MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις για το τριήμερο

Πολλές πρεμιέρες θεατρικές έχουν αρχίσει ήδη από την Πέμπτη, με την θεατρική σεζόν να αρχίζει να τρέχει σε γοργούς πλέον ρυθμούς. Επίσης, ένα πολύ σημαντικό έργο του Ιρανού σκηνοθέτη που έδωσε το «Ένας χωρισμός» πριν μερικά χρόνια και τώρα δημιουργεί ένα νέο πολύ σημαντικό έργο στο Παρίσι. Κι η μουσική στην Στέγη έρχεται σε διάλογο με την κινηματογραφική εικόνα, ενώ ένας θρύλος της ρέγγε έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

author-image Γιώργος Σμυρνής


«Το Παρελθόν»: Συναισθηματικό CSI από τον Ιρανό μάστορα. Ο Ασγκάρ Φαραντί, μετά το θρίαμβο του «Ένας Χωρισμός» ‘μεταφέρεται’ στη Γαλλία. Πρόκειται για ένα δράμα σχέσεων , που ο Ιρανός σκηνοθέτης το στήνει ξανά σαν αστυνομικό μυστήριο, συμπληρώνοντας το παζλ της ιστορίας με διαδοχικές πληροφορίες, αποκαλύψεις και ανατροπές.

-“Ψύλλοι στ’ αυτιά“. Σημεία και… κέρατα στο ξενοδοχείο Τσιτσί-Πωπώ και στην γαλλική μπουρζουαζία. Η τρέλα του Φεϋντώ και τα ερωτικά μπερδέματα σε εκρηκτικούς ρυθμούς στην ξέφρενη φάρσα, που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας και πρωταγωνιστούν η Βίκυ Σταυροπούλου και άλλοι σημαντικοί πρωταγωνιστές.
Παρασκευή: 21:00, Σάββατο- Κυριακή: 18:00, 21:00 στο θέατρο Αλίκη
Κριτική της παράστασης

“In Mute Festival” στην Στέγη: Για δύο βραδιές, στη Μικρή Σκηνή της Στέγης θα λάβει χώρα ένα νέο μουσικό φεστιβάλ που δίνει ήχο στο βωβό κινηματογράφο. Ηλεκτρονικοί ήχοι του τώρα και κινηματογραφικές ταινίες του 1920, σε ένα διήμερο φεστιβάλ «αταίριαστων» συνυπάρξεων, που ο κινηματογράφος σιωπά, η μουσική παίρνει το λόγο.
Σάββατο- Κυριακή: 21:00, στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρ. Ωνάση

Congo Natty στο Άνοδος : Συναυλία από έναν μύθο της reggae jungle, ο Congo Natty, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Tην εμφάνιση του “βασιλιά της jungle” Congo Natty πλαισιώνουν μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα της εγχώριας σκηνής.
Σάββατο 21:00. Στο Άνοδος Live Stage

-“Η ρομαντική μου ιστορία”. Κωμωδία μιας σχέσης ιδωμένη από διπλό πρίσμα, του άντρα και της γυναίκας, που σαρκάζει τα σύγχρονα σεξουαλικά ήθη. Η παράσταση του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου επιστρέφει και φέτος στο θέατρο του Νέου Κόσμου.
Παρασκευή, Σάββατο: 21.15- Κυριακή: 19.00, Θέατρο του Νέου Κόσμου
Κριτική της παράστασης

Δαίμονες... Για όσους δεν τους είδαν πέρσι ή θέλουν να τους ξαναδούν, οι Δαίμονες μας προκαλούν «ιδέες έμμονες» και φέτος, για λίγες παραστάσεις το Παλλάς.
Παρασκευή- Σάββατο: 21:00, Κυριακή: 20:00 στο Παλλάς
Κριτική της παράστασης

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/G9zNdDRAJWI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b