MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αναβάλλεται η πέμπτη συνέχεια των Πειρατών της Καραϊβικής

Η πέμπτη ταινία των “Πειρατών της Καραϊβικής” αναβλήθηκε για μετά την προγραμματισμένη της ημερομηνία, δηλαδή το καλοκαίρι του 2015. Η Disney, φαίνεται ότι πήρε πολύ σοβαρά το μάθημα της εμπορικής αποτυχίας του Μοναχικού Καβαλάρη, με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω από την πέμπτη συνέχεια της πολυ πετυχημένης σειράς ταινών “Πειρατές της Καραϊβικής” υπάρχουν ζητήματα σχετικά με το σενάριο. Σύμφωνα με το site “Hollywoodreporter” ο παραγωγός Jerry Bruckheimer δήλωσε ότι η ταινία “Pirates of Caribbean: Dead Men Tell No Tales” θα καθυστερήσει να βγει στις αίθουσες, λόγω ζητημάτων σχετικά με το σενάριο. Ελπίζει πάντως ότι η ταινία θα είναι έτοιμη για το καλοκαίρι του 2016. 

Στην αμερικανική κινηματογραφική βιομηχανία των αμέτρητων εφέ, παραδόξως το σενάριο εξακολουθεί να θεωρείται σημαντική υπόθεση, ακόμα και για καθαρά εμπορικές ταινίες, που εστιάζουν στην δράση. Σε αντίθεση με τον ελληνικό κινηματογράφο, στον οποίο το σενάριο θεωρείται συνήθως ζήτημα δευτερεύον, ενώ σε πολλές ταινίες τα σενάρια είναι υποτυπώδη, γραμμένα από τους ίδιους τους σκηνοθέτες.

Γύρω από το καστ της ταινίας με τα σεναριακά προβλήματα ξέρουμε μόνο ότι ξανά τον ρόλο του διάσημου πειρατή θα παίζει ο Johnny Depp.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b