MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θέμης Πάνου: Από τον “Αγαμέμνονα” στο βραβείο αντρικού ρόλου στην Βενετία

Η επιτυχία του Θέμη Πάνου να κερδίσει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο Φεστιβάλ Βενετίας ήταν σίγουρα μια μεγάλη τιμή για την ελληνική υποκριτική τέχνη. Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί το Miss Violence, κατάφερε να κερδίσει την σημαντική αυτή διάκριση στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στον κινηματογράφο, μετά από 30 χρόνια καριέρας στο θέατρο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο κ. Πάνου στην θερινή σεζόν συμμετέχει στην παράσταση “Αγαμέμνων” του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, με συμπρωταγωνιστές την Καρυοφιλλιά Καραμπέτη και τον Μηνά Χατζησάββα. Ο Θέμης Πάνου στην παράσταση ερμηνεύει τον ρόλο του αγγελιοφόρου στην παράσταση.

Μετά την ανακοίνωση των βραβείων του Φεστιβάλ Βενετίας, το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης εξέδωσε δελτίο τύπου, στο οποίο συγχαίρει τον κ. Πάνου για την πολύ σπουδαία επιτυχία του. Στην ανακοίνωση γράφει μεταξύ άλλων: 

“Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης έχει τη χαρά και τη τιμή να συνεργάζεται με το Θέμη Πάνου που κατέκτησε το πρώτο βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο Φεστιβάλ Βενετίας, πρωταγωνιστώντας στη ταινία του Αλέξανδρου Αβρανά «Miss violence». Ο Θέμης Πάνου ερμηνεύει το ρόλο του αγγελιοφόρου στον «Αγαμέμνονα», στην καλοκαιρινή παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ. Για όσους είχαν συνδυάσει το γεγονός, έμοιαζε μαγική εικόνα, η σκηνή της απονομής το Σάββατο το βράδυ στη Βενετία, ενώ ο «Αγαμέμνονας» συνεχίζει τις παραστάσεις του. Απλά ήταν ευτυχής η συγκυρία, προχθές το Σάββατο το ΔΗΠΕΘΕ να έχει ρεπό κι έτσι ο αγαπητός Θέμης Πάνου να ταξιδέψει αυθημερόν στη Βενετία να παραλάβει το βραβείο του. Το ΔΗΠΕΘΕ και η πόλη της Κοζάνης συγχαίρουν δημόσια τον ηθοποιό και συνεργάτη μας για το επίτευγμα του και του εύχονται κάθε επιτυχία στο μέλλον. Στο τέλος της παράστασης στην Ελευσίνα, τη Κυριακή, ο θίασος και το κοινό απέδωσαν τιμές στον Θέμη Πάνου, ο οποίος με την επιστροφή του από τη Βενετία, ενδύθηκε αμέσως το ρόλο του στην αρχαία τραγωδία που παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.”

Το Πρόγραμμα περιοδείας για τον Αγαμέμνονα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b