MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κυκλοφόρησε το trailer για την 5η σεζόν του Glee (video)

Η αμερικανική τηλεοπτική σειρά Glee σημαδεύτηκε από το θάνατο του πρωταγωνιστή Cory Monteith, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τα ναρκωτικά στις 13 Ιουλίου. Ωστόσο, η σειρά είχε ήδη πάρει το πράσινο φως για την πέμπτη σεζόν και το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε.

Monopoli Team

Τα δύο πρώτα επεισόδια του Glee, που θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου στην Αμερική, θα είναι αφιερωμένα στο θρυλικό συγκρότημα των Beatles. Τα μέλη της λέσχης Glee θα διασκευάσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Beatles όπως μόνο εκείνα ξέρουν.

Όσον αφορά στην υπόθεση της σειράς, η δύστροπη καθηγήτρια Sue Sylvester, η οποία επιθυμεί να διαλύσει τη μουσική λέσχη, επιστρέφει με ακόμα πιο σατανικά σχέδια. Στο Glee θα εμφανιστούν και νέα πρόσωπα, όπως η 21χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Demi Lovato.

Ωστόσο, στο τρέιλερ της σειράς δεν αποκαλύπτεται τι θα συμβεί με το ρόλο του Cory Monteith. Φήμες υποστήριζαν ότι ο σεναριογράφος είχε αποφασίσει να πεθάνει ο χαρακτήρας του Monteith, από υπερβολική δόση ναρκωτικών, κάτι όμως που διαψεύστηκε αμέσως και φαίνεται μάλλον απίθανο ως ενδεχόμενο, δεδομένου του σάλου που θα προκαλούσε. Πάντως, ο πρωταγωνιστής δεν είχε εμφανιστεί ούτε στα τελευταία επεισόδια της τέταρτης σεζόν, καθώς είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b