MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όταν ο Μαραντόνα και ο Michael Jackson κατασκευάζονται από τρόφιμα! (gallery)

Τι γίνεται όταν ο Μαραντόνα μυρίζει πούδρα για μωρά, ο Michael Jackson γάλα και η Amelie είναι σοκολατένια; Την απάντηση δίνει η Γαλλίδα καλλιτέχνις Vivi Mac, που τον τελευταίο καιρό σαρώνει το διαδίκτυο με τα πρωτότυπα “γαστρονομικά” πορτραίτα της!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η Vivi Mac κυκλοφόρησε μια σειρά από δημιουργίες με τίτλο Art Ephemere, χρησιμοποιώντας μεγάλη ποικιλία τροφίμων, ποτών και κατάλληλων συστατικών, προκειμένου να δημιουργήσει πορτραίτα διασημοτήτων. Οι δημιουργίες της έχουν προκαλέσει το θαυμασμό και το γέλιο των 11 χιλιάδων και κάτι friends της, όπως ομολογεί και η προσωπική σελίδα της στο facebook. 

Τα υλικά που χρησιμοποιεί ανάμεσα σε άλλα είναι σιρόπια, πάγος, τσίχλες και γάλα. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και η παλέτα που επιλέγει για να δημιουργήσει τα έργα της -όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία χρησιμοποίησε μια λεκάνη τουαλέτας-! Οι δημιουργίες της, όπως είναι φυσικό είναι προσωρινές και διατηρούνται μόνο σε φωτογραφική μορφή, γεγονός που δεν επηρεάζει τη δημοτικότητα της στο ελάχιστο, αφού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε αγαπητή.

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b