MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πάλι σε μπελάδες ο Justin Bieber

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις για τον 20χρονο ποπ σταρ Justin Bieber, ο οποίος σε κάθε έξοδο του δημιουργεί φασαρίες και γίνεται θέμα συζήτησης. Αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνεται πως ξέφυγαν παραπάνω.

Monopoli Team

Το συμβάν συνέβη σε club στο Southampton, όπου ο Bieber είχε βγει για να διασκεδάσει μαζί με την ομάδα του. Όταν μία κοπέλα προσπάθησε να πλησιάσει τον 20χρονο τραγουδιστή για να του μιλήσει , η παρέα του δεν της το επέτρεψε. Στην συνέχεια, η κοπέλα έφερε μαζί της το φίλο της, ο οποίος θυμωμένος πήγες προς το μέρος του Justin Bieber.

Μόλις τον αντιλήφθηκαν οι φίλοι του Bieber άρχισαν να του επιτίθενται, με αποτέλεσμα ο νεαρός να καταλήξει στο νοσοκομείο. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, η οποία θα ξεκινήσει έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη. Για την έρευνα θα πρέπει να δώσουν καταθέσεις όλοι όσοι ήταν μαζί με τον Justin Bieber, όχι όμως εκείνος.

Μπορεί, λοιπόν, ο νεαρός σταρ να γλίτωσε αυτή τη φορά από τις ερωτήσεις της αστυνομίας, εάν όμως συνεχίσει αυτή τη συμπεριφορά, οι μπελάδες δεν θα σταματήσουν εύκολα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b