MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Lady Gaga: Η πιο πλούσια celebrity κάτω των 30

Τη λίστα με τους πιο πλούσιους διασήμους ηλικίας κάτω των 30 ετών δημοσίευσε το Αμερικανικό περιοδικό Forbes. Η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga έφθασε στην κορυφή της λίστας, έχοντας αποκτήσει πάρα πολλά μόλις στα 27 της.

Monopoli Team

Η Lady Gaga πέρσι βρισκόταν στο νούμερο 4 της ίδιας λίστας, φέτος όμως τα κέρδη της αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο,αφού μέσα σε ένα χρόνο έβγαλε 80 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, το ποσό αυτό θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο εάν είχε πραγματοποιήσει όλες τις προγραμματσμένες συναυλίες της, οι οποίες ακυρώθηκαν εξαιτίας μίας εγχείρισης στους γοφούς, στην οποία έπρεπε να υποβληθεί η Gaga.

Τα συνολικά κέρδη από την περιοδεία της είχαν υπολογιστεί ότι θα έφθαναν τα 200 εκατομμύρια δολάρια.Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ξεχώρισε η Lady Gaga στις λίστες του Forbes, καθώς φέτος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη λίστα με τους εκατό πιο ισχυρούς celebrities.

Δεύτερος στη λίστα των πιο πλούσιων κάτω των 30, βρίσκεται ο 20χρονος ποπ σταρ Justin Bieber, ενώ η περσινή νικήτρια Taylor Swift έπεσε στην 3η θέση. 

Στη λίστα, προστέθηκαν δύο νέα ονόματα αυτή τη χρονιά. Ο DJ Calvin Harris, γνωστός από τη συνεργασία του με τη Rihanna στο τραγούδι “We found Love” κέρδισε το 2013 46 εκατομμύρια δολάρια και κατέκτησε την τέταρτη θέση. Επίσης, για πρώτη φορά μπήκε στη λίστα η ηθοποιός Jennifer Lawrence στο νούμερο 8.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b