MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Miley Cyrus χαρακτηρίζει τον Justin Bieber βλάκα!

Νέο μέτωπο ανοίγει στην παγκόσμια showbiz, μετά την δήλωση της Miley Cyrus εις βάρος του σούπερ σταρ από την παιδική του ηλικία Justin Bieber. Η Miley Cyrus συμβούλευσε τον Bieber να αποσυρθεί για λίγο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας, δηλώνοντας ότι “παραμένει βλάκας”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Είναι ακόμα βλάκας” δήλωσε η Cyrus, κριτικάροντας τον Bieber για διάφορες βλακείες που έχει κάνει, όπως το να ουρήσει σε κουβά σφουγγαρίστρας. “Ο καθένας κάνει χαζομάρες, όταν είναι λιώμα και (ο Bieber) έχει κάνει βλακείες. Αν ήταν ένας φίλος σου που κατουρούσε σε κουβά σφουγγαρίστρας, τότε θα γελούσες. Αλλά επειδή είναι ο Justin Bieber, τότε ειναι πραγματικά πολύ κακό” δηλώνει η Miley Cyrus. 

Δεν ξέρουμε πώς θα πάρει ο Bieber τις δηλώσεις αυτές. Ακόμα πιο ενδιαφέρον ερώτημα είναι αν θα αντιδράσουν οι φαν του Bieber, οι επονομαζόμενοι και Beliebers κι αν αυτό σημάνει πόλεμο με τους φαν της Miley Cyrus, τους λεγόμενους Smilers. Κι αν στον πόλεμο που θα ξεσπάσει, μπουν και οι οπαδοί της πρώην (νυν;) του Bieber, της Selena Gomez, οι Selenators, τότε τι γίνεται;

Στο παρελθόν η Miley έχει χαρακτηρίσει τους φαν της Gomez ψυχοπαθείς. Τώρα είπε βλάκα και τον Bieber. Μάλλον έχει ανοίξει πολλά μέτωπα η νεαρή σταρ. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b