MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι θα συμβεί με την 5η σεζόν του Glee μετά το θάνατο του πρωταγωνιστή;

Η είδηση για το θάνατο του 31χρονου Cory Monteith, του τηλεοπτικού Finn στην αμερικανική σειρά “Glee”, ήταν ένα σοκ για πολλούς. Το τραγικό γεγονός είναι βέβαιο πως θα αλλάξει και την πορεία της σειράς.

Monopoli Team

Οι συντελεστές του “Glee” θα ξεκινούσαν γυρίσματα για την 5η σεζόν στα τέλη Ιουλίου, όμως τώρα φαίνεται ότι όλα θα ανατραπούν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αμερικανικά sites, τα γυρίσματα θα μετατεθούν για το Σεπτέμβριο, χωρίς όμως να έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με το ρόλο του Cory Monteith.

H σχέση του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Monteith, του Finn, με την κεντρική ηρωίδα Rachel Berry, την οποία υποδύεται η Lea Michele (που ήταν σύντροφος του Monteith και στην πραγματικότητα), αποτελούσε ένα από τα κεντρικά θέματα στην πλοκή του “Glee”.

Βέβαια, στα τελευταία επεισόδια της προηγούμενης σεζόν ο ηθοποιός δεν είχε εμφανιστεί, καθώς είχε μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Με βάση αυτό ίσως θα είναι πιο εύκολο για τους παραγωγούς  του “Glee” να βρουν μια ιστορία που θα καλύπτει την απουσία του. Ωστόσο, ακόμα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b