MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τριήμερο καλοκαιρινό φεστιβάλ μουσικής στο Barceló Hydra Beach Resort!

Τριήμερο φεστιβάλ για τους εραστές της μουσικής, των ταξιδιών και των εκπλήξεων διοργανώνεται στο Barceló Hydra Beach Resort στην Ερμιόνη με πρωταγωνιστές τους top Έλληνες DJ’s: Vassili Tsilichristos, Cj Jeff, Thodoris Triantafillou, Lefty D, Alceen, Consoul Trainin, στις 12, 13 και 14 Ιουλίου.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Ο «the king of the night», Βασίλης Τσιλιχρήστος, μετά από 20 και πλέον χρόνια στον χώρο δεν χρειάζεται συστάσεις: θα είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές του πάρτυ! Στο ίδιο τέμπο, ο πολύ δημοφιλής CJ Jeff που ξέρει πώς να δυναμιτίζει το κοινό. Μαζί και ο Θοδωρής Τριανταφύλλου, ο ” ταξιδιάρης”dj της παρέας, δημιουργεί ατμόσφαιρες με τις μουσικές του και επιβραβεύεται με την αγάπη μας. Στο Summer Dance House Edition θα βρεθεί και ο Lefty D: ένας αυθεντικός fan της house, δημιουργεί ασύλληπτα sets που γίνονται “talk of the musical town”. Alceen, ή κατά κόσμον, Άλκης Αφεντάκης: ένα πολλά υποσχόμενο όνομα στην κονσόλα, το next big thing, μας κερδίζει με αστραπιαίους ρυθμούς. Tέλος, ο Consoul Trainin, «εραστής» της electro, house και progressive θα μας εξιτάρει με τα ανατρεπτικά sets και remixes του. Όλοι τους υπόσχονται να μας μαγέψουν και θα μας δονήσουν ασταμάτητα σε ρυθμούς nu disco deep electronica, από τις

Πρόγραμμα του τριήμερου

Στις 16:00 ακριβώς επιβιβαζόμαστε στο πλοίο, που θα πάρει μακριά από την καθημερινότητα και σαλπάρουμε για Ερμιόνη! Μαζί μας και ο Lefty D μας «ταξιδεύει εν πλω» με τις μουσικές του επιλογές. Φθάνουμε στο Barceló Hydra Beach Resort στην Ερμιόνη στις 18:00. Μια βουτιά στις υπέροχες πισίνες για να δροσιστούμε –ή για όσους προτιμούν θάλασσα, τρεις αμμώδεις παραλίες με κρυστάλλινα νερά απλώνονται ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο. Ηλιοβασίλεμα, cocktail, και το τριήμερο πάρτι ξεκινά! Ο Thodoris Triantafillou στα decks από τις 22:00 δημιουργεί ατμοσφαιρικά house τοπία, λουσμένα στην καλοκαιρινή αύρα! Tο Beach Party του Σάββατου 13 Ιουλίου ξεκινά στις 14:00 με τους Alceen & Consoul Trainin που θα βρίσκονται στα «παραλιακά» decks μέχρι τις 18.00 και συνεχίζεται στο club Byblos: συντονιζόμαστε στου ρυθμούς των Lefty D ,Thodoris Triantafillou, Cj Jeff, Vassili Tsilichristos! Μας μεταδίδουν ερεθιστικά vibe και μας παρασύρουν σε ατέλειωτο χορό έως το πρωί!
Το πάρτι συνεχίζεται και στο πλοίο της επιστροφής: Alceen & Consoul Trainin ξεδιπλώνουν τις φρέσκες, γκρουβάτες μουσικές τους, το απογευματάκι της Κυριακής!

25197 barceloΈνα «πακέτο» διασκέδασης για ”bon Viver ” που γεύονται το ”joie de vivre” στα καλύτερα μέρη της Ελλάδας! Ένα «πακέτο» που περιλαμβάνει μεταφορικά με το πλοίο, διαμονή στο 5άστερο Barceló Hydra Beach Resort και ημιδιατροφή, αλλά και είσοδο στα πάρτι, τόσο σε αυτά που θα γίνουν «εν πλω» όσο και σε αυτά στο club Byblos του ξενοδοχείου, κάτω απ’ το φως των αστεριών. Αξίζει να σημειώσουμε πως το ταξίδι με το πλοίο προσφέρεται αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες που θα κάνουν κράτηση στο Barceló Hydra Beach Resort και θα μπορέσουν να απολαύσουν όλα τα comfort και την φιλοξενία αυτού του μοναδικού ξενοδοχείου, αλλά και να βρεθούν σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό φεστιβάλ.

Τιμές: To πακέτο “Summer Dance House Barceló Hospitality” κοστίζει 240 ευρώ. Περιλαμβάνει διαμονή (2 νύχτες) στο 5άστερο Barceló Hydra Beach Resort, μεταφορικά με το πλοίο, από και προς τον Πειραιά, τέσσερα γεύματα (12/7 βραδινό, 13/7 πρωινό & μεσημεριανό, 14/7 πρωινό και μεσημεριανό),εισιτήρια εισόδου για τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ. Για κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε: 27540 98700 & 27540 31514. Για όσους επιλέξουν να έρθουν μόνο στο Summer Dance House Edition Festival η τιμή εισόδου είναι για την Παρασκευή 30 ευρώ ενώ για το Σάββατο, 40 ευρώ. Η τιμή εισόδου για το διήμερο είναι 50 ευρώ.

Στα παρακάτω ταξιδιωτικά γραφεία μπορείτε επίσης να κάνετε κρατήσεις ταξιδιωτικών πακέτων: Fun in the sun,Travel agency Ερμιόνη (τηλ.: 27540 31514, 98700, Hellenic Seaways Ύδρα, (22980 54007, 53812, Σπέτσες, Τηλ.: 22980 73 141-2) Γραφείο Pop’s CarΓαλατάς (απέναντι από τον Πόρο, τηλ.: 22980 22506, 23463, 26008),  Zafiris tours (Σιδηράς Μεραρχίας 11 Ναύπλιο τηλ: 27520 22221), Γραφεία Pop’s Car Rental (Αναπαύσεως 20, Αθήνα τηλ.: 210 6626 360)

Barceló Hydra Beach Resort
Το 5 αστέρων Barceló Hydra Beach Resort βρίσκεται σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, χτισμένο ανάμεσα σε φοίνικες, ακριβώς επάνω στην παραλία της περιοχής Θερμησία και διαθέτει κέντρο σπα και εξωτερική πισίνα με θέα στην Ύδρα. Στο ξενοδοχείο υπάρχουν τέσσερα εστιατόρια, πέντε μπαρ, 2 πισίνες, παραλία μήκους 520 μ., κήπος 100 στρεμμάτων. Όλα τα δωμάτια και τα μπανγκαλόου είναι μοντέρνα διακοσμημένα και ανοίγουν σε επιπλωμένο μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στον κήπο ή στο βουνό.Το κέντρο σπα του Barceló Hydra Beach Resort έχει επιφάνεια 1.600 μ² και προσφέρει εσωτερική πισίνα με καταρράκτη και υδρομασάζ, χαμάμ και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Στους κοινόχρηστους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Στο Barceló Hydra Beach Resort θα διατηρήσετε και την καλή σας φυσική κατάσταση, είτε στο γυμναστήριο, είτε σε κάποιο από τα 4 γήπεδα τένις, στα 2 γήπεδα ποδοσφαίρου, στο κέντρο καταδύσεων και υδάτινων σπορ. Το Barceló Hydra Beach Resort απέχει 7χλμ. από το λιμάνι της Ερμιόνης, το οποίο σας συνδέει με το νησί της Ύδρας. Μέσα σε 30 λεπτά με το αυτοκίνητο, οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στο Λιμάνι του Γαλατά, όπου θαλάσσια ταξί αναχωρούν για το νησί του Πόρου.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b