MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

75 χρόνια Superman: Η εξέλιξη του σούπερ ήρωα(gallery)

Η εταιρεία παραγωγής Warner Bros γιόρτασε φέτος τα 75 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του Superman. Το αφιέρωμα αυτό ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τη νέα ταινία “Man of Steel” (Άνθρωπος από ατσάλι), η οποία σηματοδοτεί μία νέα, διαφορετική εποχή για τον σούπερ ήρωα με την κόκκινη κάπα.

Monopoli Team

Στα πλαίσια του εορτασμού η αμερικανική εταιρεία δημιούργησε ένα νέο logo για τον Superman , αλλά έκανε και μία αναδρομή από τότε που ο ήρωας από τον πλανήτη Κρύπτον εμφανίστηκε στα comic books.

Η πρώτη περιπέτεια του Superman κυκλοφόρησε σε κόμικ το 1938 και μετά από 10 χρόνια έγινε και animation.

To 1948 o Superman γίνεται ασπρόμαυρη τηλεοπτική σειρά, η οποία παιζόταν για δύο χρόνια. Η πρώτη ταινία του ήρωα φθάνει το 1978 με πρωταγωνιστή τον Christopher Reeve.
 
Από το 1997 και μετά σημειώνονται σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση του Superman , τόσο στα κόμικ , όπου φοράει μία μπλέ στολή με ηλεκτρισμό, όσο και στο animation όπου εμφανίζεται με ολόμαυρη στολή. 

Το 2002 ξεκινάει ακόμη μία τηλεοπτική σειρά για τον Superman , όπου αφηγείται τα εφηβικά χρόνια του ήρωα και τέσσερα χρόνια μετά ο σούπερ ήρωας επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη με το “Superman Returns”.

Φέτος, το 2013 η εξέλιξη είναι αρκετά μεγάλη. Δεν είναι μόνο ο “Άνθρωπος από ατσάλι”, αλλά και στο κόμικ ο Superman εμφανίζεται πιο σκληρός και θυμίζει περισσότερο τον αντίστοιχο ήρωα που εμφανίζεται στα βιντεοπαιχνίδια.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b