MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ολοκληρώθηκε το Loux Cola Pro Series 2013!

Με μεγάλο χορηγό το αγαπημένο Ελληνικό αναψυκτικό λουξ cola, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τελικοί αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος «Loux Cola Pro Series 2013» το Σάββατο 15 Ιουνίου στο εμπορικό κέντρο Athens Heart .

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Μετά από μια συγκλονιστική χρονιά, με μεγάλα τουρνουά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο iptamenosOllandos96, ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν οι oikonomou, και StavAttack αντίστοιχα, έχοντας ως αντιπάλους τους, 64 από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος .

Σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος, η λουξ Cola στήριξε την κορυφαία διοργάνωση για τους Έλληνες gamers, και διοργάνωσε διαγωνισμούς, προσφέροντας πλούσια δώρα όχι μόνο στους fans του παιχνιδιού, αλλά και στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.

Να σημειωθεί ότι οι δυο φιναλίστ Λάζαρος Κοπανίδης με το ψευδώνυμο iptamenosOllandos96 και Δημήτρης Οικονόμου που κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο παγκόσμιο Pro Series 2013.

Η λουξ Cola συγχαίρει τους νικητές του «Loux Cola Pro Series 2013», τους εύχεται καλή επιτυχία και ανανεώνει το ραντεβού για το Πρωτάθλημα του 2014, που αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ένταση.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b