MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γδύνονται για καλό σκοπό τέσσερις Miss USA (video)

Το σύνθημα “καλύτερα γυμνή, παρά να φορέσω γούνα”, αν και πολυφορεμένο, εξακολουθεί να πουλάει. Κι αυτό γιατί γδύνονται πάντα μοντέλα, για να διαδηλώσουν εναντίον της γούνας. Έτσι και τώρα, 4 εστεμμένες miss USA τα “πέταξαν” για να υποστηρίξουν τον σκοπό του διεθνούς φιλοζωικού οργανισμού PETA εναντίον της χρήσης γούνας. .

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, οι Alyssa Campanella, 23, το 2011, η Shandi Finnessey, 35, το 2004, η Susie Castillo, 33, το 2003 και η Shanna Moakler 38, το 1995 κάνουν γυμνή φωτογράφηση εναντίον της γούνας. Η λεζάντα της φωτογράφησης γράφει: “Νιώσε όμορφη με το δικό σου δέρμα- Και άσε τα ζώα να κρατήσουν το δικό τους.”

Σύμφωνα με την PETA, κάθε χρόνο, εκατομμύρια ζώα, μεταξύ των οποίων αλεπούδες, ρακούν, τσιντσιλά, μινκ, ακόμα και σκύλοι ή γάτες, υφίστανται σκληρή μεταχείριση, προκειμένου να γίνουν γούνες από αυτά. 

“Ήμουν τόσο αηδιασμένη που θα έπρεπε να φορέσω το δέρμα κάποιου ζωντανού πλάσματος στο κορμί μου, για να θεωρούμαι όμορφη. Τι θα είχε συμβεί αν αυτό είχε γίνει σε κάποιον άνθρωπο; Θα είχαμε εξοργιστεί. Οπότε ποιά η διαφορά;” δήλωσε η Shandi Finnessey, 35 ετών, που έγινε Miss USA το 2004. 

 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b