MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5 καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για το διήμερο

Η μουσική και ο χορός ξεχωρίζουν για τη διασκέδαση του Σαββατοκύριακου, ενώ αν επιλέξετε να πάτε σινεμά, ενημερωθείτε για τον άστατο καιρό πριν πάτε σε κάποιο θερινό.

Monopoli Team

ΣΙΝΕΜΑ – “Πριν από τα μεσάνυχτα”: Πρόκειται για το τελευταίο μέρος της τριλογίας του Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ για την ερωτική ιστορία του Τζέσι και της Σελίν. Αυτή τη φορά το ζευγάρι περνάει το καλοκαίρι του στην Ελλάδα. Πρωταγωνιστούν: Ίθαν Χοκ, Ζυλί Ντελπί.
Διαβάστε περισσότερα
Διαβάστε τη συνέντευξη του Ίθαν Χοκ

ΜΟΥΣΙΚΗ – Τα Κίτρινα Ποδήλατα στην Τεχνόπολη: Το γνωστό ροκ συγκρότημα παρουσιάζει το νέο τους άλμπουμ και το γιορτάζει με εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα μοναδικό live στην Τεχνόπολη.
kitrina12Μαζί τους θα είναι οι: Γλυκερία, Νίκος Ζιώγαλας, Βασίλης Καζούλλης, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Αντώνης Μιτζέλος, Δέσποινα Ολυμπίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Ορφέας Περίδης, Μπάμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, Υπόγεια Ρεύματα και η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου.
Πότε; Σάββατο 15 Ιουνίου
Πού; Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
Εισιτήρια 12 ευρώ
Διαβάστε τη συνέντευξη του συγκροτήματος
Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία

ΜΟΥΣΙΚΗ-Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο θέατρο Badminton: Δύο συναυλίες θα δώσει η γνωστή ερμηνεύτρια στο πλαίσιο του μουσικού φεστιβάλ του Badminton “Τα τραγούδια μας και ένας συνθέτης” με τραγούδια του ρεμπέτη Παναγιώτη Τούντα.tsaligopoulou-e1365627154265
Πότε; Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιουνίου
Πού; Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή
Τ 210 88 40 600
Κερδίστε προσκλήσεις

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής
Μια νοσταλγική βόλτα στο χρόνο και στο θρυλικό πάρτυ στη Βουλιαγμένη θέλει να μας πάει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και μας καλεί σ’ ένα garden-party στις 15 Ιουνίου στον δροσερό κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Mε τον ίδιο στο πιάνο, την ορχήστρα και τους καλεσμένους φίλους του καλλιτέχνες και οδηγό τις ανεπανάληπτες εικόνες από το θρυλικό πάρτυ της Βουλιαγμένης όπως τις αποτύπωσε ο κινηματογραφικός φακός. Υλικά απαραίτητα για το πάρτυ του Λουκιανού: κέφι αστείρευτο, διάθεση για τραγούδι και χορό, και για όσους επιθυμούν θέσεις ‘καθημένων’, μια μικρή κουβέρτα ή ψάθα θαλάσσης που θα απλώσουν στο γρασίδι.
Πότε; Σάββατο 15 Ιουνίου
Προπώληση εισιτηρίων: €10. Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: €12,00
Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΧΟΡΟΣ- Ali & Nous sommes pareils… από τους Cie mpta για το Φεστιβάλ Αθηνών: Οι αδερφοί Ali & Hèdi Thabet επιστρέφουν μαζί με τον εξαιρετικό ακροβάτη – χορευτή Mathurin Bolze, για να παρουσιάσουν στο κοινό τη δική τους ματιά πάνω στη συντροφικότητα, τη συνύπαρξη, τη συνάντηση, την ένωση και τη διάσπαση.Ali  Nous sommes pareils~598006-253-11
Η μουσικοχορευτική παράσταση ταξιδεύει από το ελληνικό ρεμπέτικο μέχρι τις μουσικές παραδόσεις της Ανατολής, με σαφείς τυνησιακές αναφορές.
Πότε; Από 15 έως 17 Ιουνίου
Πού; Πειραιώς 260, Κτήριο Η, Τ 2101234567
Εισιτήριο 25 ευρώ
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b