MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε ποιο αξεσουάρ της Lady Gaga πωλήθηκε για 12 χιλιάδες δολάρια

Η βασίλισσα του εκκεντρικού η τραγουδίστρια Lady Gaga κάνει πάντα εμφανίσεις που συζητούνται για μήνες, ακόμα και για χρόνια. Κανείς όμως δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι κάτι ευτελές που έχει φορέσει η Lady Gaga , θα μπορούσε να πωληθεί για το υπερβολικό ποσό των 12 χιλιάδων δολαρίων. Τι είναι αυτό;

Monopoli Team

Ένα ψεύτικο νύχι με λάμψη χρυσού και χάντρες το οποίο είχε φορέσει η τραγουδίστρια πέρσι κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο Δουβλίνο, βγήκε σε δημοπρασία και τελικά πωλήθηκε για 12 χιλιάδες δολάρια.

lady-gaga-fake-fingernail-1Βέβαια , το νύχι αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο καθώς είχε ζωγραφιστεί πάνω στην Lady Gaga από την προσωπική της αισθητικό. Το νύχι αυτό βρέθηκε από ένα μέλος της ομάδας της τραγουδίστριας μετά το τέλος της συναυλίας της και φαίνεται ότι έκανε τη σωστή κίνηση να το δημοπρατήσει.

Ο θαυμαστής της Gaga εκτός από το ψεύτικο νύχι αγόρασε με το ποσό των 12 χιλιάδων δολαρίων μία επιστολή του ανθρώπου που βρήκε το ακρυλικό νύχι , δύο φωτογραφίες της τραγουδίστριας με και χωρίς το νύχι και ένα μπλουζάκι από τη συναυλία της.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b