MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει η κόρη του Michael Jackson!

H Paris Jackson, η δεκαπεντάχρονη κόρη του Michael Jackson, διακομίσθηκε χτες σε νοσοκομείο κοντά στο Λος ‘Αντζελες, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Paris Jackson έκοψε τις φλέβες του καρπού της με μαχαίρι για το κρέας, ενώ άφησε και επιστολή στην οποία μιλάει για την αυτοκτονία της, σύμφωνα με το ΤΜΖ. Φαίνεται όμως ότι πανικοβλήθηκε και τηλεφώνησε στις γραμμές αυτοκτονιών, από όπου και ενημερώθηκε το ασθενοφόρο που την πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί της έκαναν ράμματα πάνω στην πληγή. Επίσης, θα μείνει για τρεις μέρες υπό ψυχιατρική εξέταση, ενώ η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία. 

Στο πλευρό της Paris Jackson είναι η μητέρα της Debbie Rowe. Ο Michael Jackson, που πέθανε το 2009, ήταν παντρεμένος με την Rowe από το 1996 ως το 1999. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, τον Prince Michael το 1997 και την Paris το 1998. Αργότερα ο Michael έκανε και τρίτο παιδί με άλλη σύντροφο, τον Prince Michael 2. 

H Rowe έδωσε την επιμέλεια των παιδιών της στον Jackson αλλά πρόσφατα τα ξαναβρήκε με την κόρη της Paris. Σύμφωνα με πληρφορίες, η Paris αισθάνεται την ανάγκη να έχει κοντά της τον πατέρα της. ‘Εχει ήδη νοσηλευτεί μια φορά για κατάθλιψη. 

Πρότυπο της Paris Jackson είναι ο Kurt Cobain, ο οποίος ως γνωστόν αυτοκτόνησε. Κατά την διάρκεια ενός video chat έχει καταγραφεί να λέει ότι ο Kurt Cobain είναι ο Ιησούς “Kurt Cobain is Jesus”. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b