MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πόσο fast-food τρώνε οι Αμερικάνοι ανά δευτερόλεπτο;

Είναι γνωστό πως οι Αμερικάνοι καταναλώνουν καθημερινά γρήγορο φαγητό , με το αγαπημένο τους γεύμα να είναι το burger. Αυτό επιβεβαιώνουν και τα ποσοστά παχυσαρκίας του αμερικανικού πληθυσμού, τα οποία είναι ιδιαίτερα υψηλά. Έχετε αναρωτηθεί όμως πόση ποσότητα fast-food καταναλώνουν ανά δευτερόλεπτο;

Monopoli Team

Σύμφωνα με έρευνα κάθε δευτερόλεπτο πωλούνται στην Αμερική 17 burgers. Σας φαίνεται λίγο; Σκεφθείτε τότε αυτό: Κάθε φορά που ανοιγοκλείνετε τα βλέφαρα σας πωλούνται στα αμερικάνικα fast-food το λιγότερο δύο μεγάλα burgers.

Όμως δεν είναι μόνο οι ενήλικες που καταναλώνουν αυτές τις μεγάλες ποσότητες. Κάθε δευτερόλεπτο 7 παιδικά γεύματα πωλούνται στα εστιατόρια γρήγορου φαγητού , που σημαίνει ότι τα παιδιά ακολουθούν τα όχι σωστά βήματα των γονιών τους.

Εκτός από τα burgers ιδιαίτερη πέραση έχει και το τηγανιτό κοτόπουλο. Μάλιστα,αμερικανική εταιρεία fast-food που φτιάχνει το συγκεκριμένο γεύμα πουλάει κάθε φορά που ανασαίνουμε πάνω από 6 μερίδες.Όσον αφορά στην πίτσα, θα μας φανεί μάλλον μικρός ο αριθμός συγκριτικά με τα προηγούμενα, καθώς ανά δευτερόλεπτο πωλούνται δύο πίτσες.

Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι άκρως ανησυχητικά , ωστόσο γεννιέται η ελπίδα να προβληματιστούν οι Αμερικάνοι για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες της κατανάλωσης όλων αυτών των βλαβερών γευμάτων.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b