MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα μάζεψε κι έφυγε από την Kristen Stewart ο Pattinson!

Την παράτησε, αυτή την φορά οριστικά (αν και αυτό μένει να το δούμε). Ο λόγος για τον Robert Pattinson, ο οποίος φόρτωσε τα πράγματα του στο φορτηγάκι του κι έφυγε από την έπαυλη, μέσα στην οποία συζούσε τόσοον καιρό με την Kristen Stewart.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Pattinson εντόπισε μυστικά μηνύματα στο κινητό της Stewart, την ώρα που εκείνη ήταν στο ντουζ και πλενόταν. Και τότε ήρθε ψυχρολουσία στον διάσημο ηθοποιό! Τα μηνύματα ήταν από τον σκηνοθέτη που υπήρξε η πέτρα του σκανδάλου που είχε χωρίσει τους Pattinson- Stewart την πρώτη φορά, τον Rupert Sanders. Θυμίζουμε ότι με τον Sanders είχε απατήσει η Stewart τον Pattinson την πρώτη φορά, που ξέσπασε το γνωστό σκάνδαλο και οδήγησε στον προσωρινό χωρισμό του χρυσοφόρου ζεύγους. 

 Έξω φρενών ο ηθοποιός, που η σύντροφός του είχε μυστική επικοινωνία με τον Sanders, πήρε τα πράγματα του, τα φόρτωσε στο φορτηγάκι κι έφυγε.
robert-pattinson-article
Από την πλευρά της, η Kristen πληγώθηκε πολύ. Έφυγε κι αυτή από την βίλα της και συγκατοικεί με την Taylor Swift, που προσπαθεί να την παρηγορήσει για το νέο τέλος της σχέσης της με τον Pattinson. 

Όπως λένε πηγές κοντά στον ηθοποιό, αυτή την φορά δεν σκοπεύει να την συγχωρήσει. Ανέχτηκε αρκετά. Και παρά τις αμέτρητες κλήσεις και τα μηνύματα που του έχει στείλει, αυτός δεν δίνει καμία απάντηση στην Kristen και φαίνεται πως αυτή την φορά τελείωσαν οριστικά. Άλλωστε, έχει τελειώσει και το Twilight.  

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b