MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η έκφραση της Taylor Swift στο φιλί Bieber-Gomez

Η μεγάλη νικήτρια της φετινής απονομής των Billboard Music Awards , η 23χρονη τραγουδίστρια της country Taylor Swift δεν μπόρεσε να κρύψει την αντιπάθεια της όταν είδε τους δύο επίσης τραγουδιστές Justin Bieber και Selena Gomez να ανταλλάζουν ένα φιλί στο μάγουλο, στα backstage του event.

Monopoli Team

Αυτό το θέαμα οδήγησε την Taylor Swift να πάρει μία έκφραση αηδίας, βγάζοντας επιδεικτικά τη γλώσσα της. Η κάμερα ήταν εκεί και απαθανάτισε το γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.
 
taylorΠαρά την υποτιμητική αυτή συμπεριφορά που έδειξε η Swift προς το ζευγάρι Justin Bieber και Selena Gomez , οι οποίοι μία είναι μαζί και μία όχι, η νεαρή τραγουδίστρια διατηρεί φιλικές σχέσεις και με τους δύο. Νωρίτερα στην απονομή των βραβείων καθόταν δίπλα δίπλα με την Gomez.

Φαίνεται όμως ότι η Taylor Swift , μαζί με πολλούς fans, έχει κουραστεί να ακούει για το συνεχή χωρισμό και τη συνεχή επανένωση του ζευγαριού που αποτελεί πάντα θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια της showbiz. Πάντως , σύμφωνα με όσα λέγονται Bieber -Gomez δεν είναι πλέον ζευγάρι και το φιλί αυτό ήταν για να δείξει συμπαράσταση η Selena Gomez στον 20χρονο τραγουδιστή , ο οποίος είχε αποδοκιμαστεί νωρίτερα από τους θεατές της απονομής.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b