MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αποδοκιμάστηκε ο Justin Bieber στα Billboard Music Awards

Ο νεαρός τραγουδιστής της ποπ Justin Bieber, παρότι έχει αποκτήσει την αγάπη του κοινού ,δεν έχει σταματήσει να προκαλεί με τις πράξεις , αλλά και με τις δηλώσεις του. Αυτό φαίνεται να ήταν ο λόγος για την αντιμετώπιση που δέχθηκε χθες στα μουσικά βραβεία του Αμερικανικού περιοδικού Billboard.

Monopoli Team

Καθώς ο 20χρονος σταρ ανέβαινε στη σκηνή για να παραλάβει το δεύτερο βραβείο του, ακούστηκαν έντονα γιουχαρίσματα από το κοινό. Ο Bieber δεν άφησε το συμβάν ασχολίαστο και δήλωσε όσο ήταν στη σκηνή ” Είμαι ένας καλλιτέχνης και θα πρέπει να με παίρνουν στα σοβαρά”. 

Παρότι ο Justin Bieber ήταν από τους μεγάλους νικητές της διοργάνωσης, καθώς κέρδισε δύο βραβεία , του Καλύτερου Άντρα καλλιτέχνη και το justinMilestone Award , για το οποίο ψηφίζει το κοινό, αυτό δεν εμπόδισε κάποιους από τους θεατές να τον αποδοκιμάσουν. Ο Αμερικανός τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό είχε κάποιες  άσχημες στιγμές, καθώς συνελήφθη να καπνίζει μαριχουάνα , κάτι το οποίο φαίνεται να μείωσε σημαντικά τη δημοτικότητά του. 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Bieber δέχθηκε την κριτική του κόσμου . Παλαιότερα , όταν είχε παρευρεθεί σε αγώνα μπασκετ είχε αποδοκιμαστεί από τους οπαδούς , όταν τον έδειξε η οθόνη που βρισκόταν μέσα στο γήπεδο.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b