MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Beach Ηouse Festival δίπλα στο κύμα!

Το πρώτο μεγάλο dance festival, δίπλα στη θάλασσα, είναι γεγονός! Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, τo νέο Beach Ηouse Festival διοργανώνεται στο Bolivar Beach Bar, στον Άλιμο με τα πιο hot ονόματα της σύγχρονης dance σκηνής!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Δίπλα στην θάλασσα, «πάνω στο κύμα», μέσα στην «Ακτή του Ήλιου», με μεγάλους κορμούς να στηρίζουν την εξωτική, χορτάρινη σκεπή του, μας περιμένει ένα τοπίο που θυμίζει Καραϊβική. Η παραλία του Αλίμου μετατρέπεται σε ιδανικό dance floor για το μεγαλύτερο house party του φετινού καλοκαιριού!

Τα decks του Bolivar Beach Bar καταλαμβάνουν οι εξής:

Kolombo: από τους πλέον παραγωγικούς και πολυπράγμονες dj’s φέρνει στο Beach House Festival 013 το καινοτόμο πνεύμα του και ότι πιο μοντέρνο παίζεται αυτή τη στιγμή στα διεθνή dance floors!
Phonique: ένα από τα πιο “καυτά’ ονόματα στην freestyle, deep house σκηνή, αυτήν τη στιγμή, στον κόσμο, με το απόλυτα δικό του μοναδικό, «ψαγμένο» στυλ στο Beach House Festival 013 θα δημιουργήσει ατμοσφαιρικά house τοπία, λουσμένα στην καλοκαιρινή αύρα!
Blond:ish: το ξανθό δίδυμο από τον Καναδά, καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα και γοητεύει τις μάζες. Ατίθασες, δημιουργικές, φέρνουν τον geek-chic αέρα τους στον Άλιμο και θα μας μεταδώσουν τοερεθιστικό vibe τους για ατέλειωτο χορό!
Crazy P feat. Danielle Moore: Οι εντυπωσιακοί Crazy P. στέλνουν στο Beach House Festival 013 τη “θεά” Danielle Moore που με την απαράμιλλη φωνή, το groove, τη ζωντάνια και την ενέργεια της θα μας παρασύρει σε ατέλειωτο χορό!
Cj Jeff: ή αλλιώς”God is a Dj”, ο δημιουργός του “The Way”, ο σταρ της ελληνικής dance σκηνής, έχει μιξάρει στα decks όλων των μεγάλων clubs, και στο Beach House Festival 013 θα μας δείξει τι εστί Έλληνας dj!
Nino Santos & Lightem: Το άστρο τους τώρα “ανατέλλει” και στο Beach House Festival 013 θα ξεδιπλώσουν για μας όλες τις φρέσκες, γκρουβάτες μουσικές τους και θα μας μεταδώσουν τη dance διάθεσή τους!
George R: O Γιώργος Ράπτης ή ‘George R’ δηλώνει αιώνιος εραστής της house μουσικής, έχει παίξει σε όλα τα μεγάλα dance clubs της χώρας, Mamacas, Sixx, Animal, Drazel, Rock N Rolla και τα τελευταία χρόνια, κάθε Πέμπτη, είναι Resident Dj στο Dybbuk.
Skinny: είναι Dj εδώ και μια δεκαετία, ραδιοφωνικός παραγωγός, έχει μοιραστεί τα decks με όλα τα μεγάλα διεθνή ονόματα όπως οι Carl Cox, Betoko, Mario Basanov.

Εισιτήρια: 10 ευρώ
Διεύθυνση: Ακτή Ήλιου, Άλιμος
Τηλέφωνο: 697 0367 684

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b