MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To 7ο Athens International Tattoo Convention στο κλειστό γήπεδο Φαλήρου

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η Red & White Productions, ανανεώνει το ραντεβού της με τους λάτρεις του Tattoo. Στα πρότυπα των μεγαλυτέρων tattoo conventions της Ευρώπης διοργανώνεται το 7o Διεθνές Συνέδριο Δερματοστιξίας (7th Athens International Tattoo Convention 2013), στην Αθήνα, στις 10, 11 και 12 Μαΐου, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwo Do Φαλήρου.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη
Κορυφαίοι Έλληνες αλλά και ξένοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο έρχονται να παρουσιάσουν τη δική τους οπτική πάνω στην πανάρχαια αυτή τέχνη επιδεικνύοντας τα σχέδιά τους, να ενημερώσουν τους επισκέπτες για ότι έχει να κάνει με ζητήματα tattoo όπως τεχνοτροπίες, χρωματισμοί, απαραίτητοι κανόνες υγιεινής κ.α. Το festival θα φιλοξενήσει για ακόμη μια χρονιά καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης. Σε μια ιδιαίτερη στιγμή για την ιστορία του, θα φιλοξενήσει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως στο χώρο των Tattooartists.

Myke Chambers Photo 5O σπουδαίος κι ανατρεπτικός Myke Chambers [http://www.mykechambers.com/] θα τιμήσει το International Athens Tattoo Convention 2013 με την παρουσία του. Ιδιαίτερη προσωπικότητα, το απέδειξε από νωρίς, αφού σε πάρα πολύ μικρή ηλικία πήρε ένα σακίδιο και το σκύλο του κι άρχισε την περιπλάνηση του στην Αμερικάνικη ύπαιθρο. Ξεκίνησε να ασχολείται με τα Tattoo στις αρχές της δεκαετίας του 1990 παράλληλα με τη σκληρή και δύσκολη ζωή που έκανε ως περιπλανώμενος. Βασικό χαρακτηριστικό των σχεδίων του είναι ο σταθερός προσανατολισμός του προς το Traditional Americana style, φροντίζοντας πάντα να βάζει τη προσωπική του πινελιά στα βασικά concept της παλιάς Σχολής, γεγονός που τον οδήγησε και στην ανάπτυξη ενός καθαρά δικού του styl tattooing αναγνωρισμένο από το κοινό και τους Tattoo artists παγκοσμίως. Επίσης, έχει ξεκινήσει να ασχολείται με τη ζωγραφική. Είναι τόσο απλός και λιτός που μην απορήσετε αν τον πετύχετε οπουδήποτε στον πλανήτη να εκδηλώνει την τέχνη του.
Μαζί του 2 ακόμη σπουδαία ονόματα tattoo artist οι Billy Hay και Barthez.

Επίσης, θα υπάρχουν περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadgets, αερογραφίες, μόνιμο μακιγιάζ κ.α.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται δρώμενα όπως Art Fusion, όπου 5 καλλιτέχνες ζωγραφίζουν σε 5 καμβάδες και κάθε 3 λεπτά αλλάζουν θέση και συνεχίζουν, αλλάζοντας το σχέδιο του προηγούμενου καλλιτέχνη βάζοντας τη δική τους φαντασία… Body Painting Show, Εκθέσεις σχεδίων με επιδείξεις και βράβευση των καλύτερων σχεδίων από αυτά, Διαγωνισμοί καλύτερου tattoo ανά κατηγορία όπως Best Color Tattoo Contest, Best Black & Grey Tattoo Contest, Best Tattoo of the Show, Graffiti Show, Bike & Skate show, Bondage Show, Acrobatics, Capoeira Show κ.α. Τέλος, θα πραγματοποιηθούν live & dj set.

Τιμή Εισιτηρίου: 1 Ημέρα: 10€, 3 Ημέρες: 20€

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b