MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πάσχα πολλών αστέρων! Οι προσφορές στα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας

Αν φέτος οι άγιες ημέρες του Πάσχα σας βρίσκουν στην Αθήνα γιατί η κρίση έχει αγγίξει και την δικιά σας τσέπη, είτε γιατί η απόδραση στο χωριό δεν είναι εφικτή ή αν ακόμα είστε από εκείνους που αγαπούν την άδεια ήσυχη πόλη, τα νηστίσιμα πιάτα, η πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και το ψητό αρνί δεν θα σας λείψουν. Τα ξενοδοχεία της Αθήνας συνδυάζουν την παράδοση με gourmet επιλογές και στήνουν πασχαλινά γεύματα για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

237610Μetropolitan
Το ξενοδοχείο Metropolitan φέτος το Πάσχα μαγειρεύει ένα πλούσιο μενού σε χαμηλή τιμή.
Την Μ.Παρασκευή το βράδυ στο εστιατόριο LE TROCADERO θα λειτουργεί πλούσιος νηστίσιμος μπουφές με ζεστά και κρύα πιάτα με τιμή μπουφέ κατ΄άτομο 30€. Ένας πλούσιος εορταστικός μπουφές, με ζεστή παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, κοκορέτσι, ψητό αρνί και μεγάλη ποικιλία από σαλάτες και γλυκά προσφέρονται για το αναστάσιμο δείπνο του Σαββάτου σε οικονομική τιμή (κατ’ άτομο €39) ενώ υπάρχει ειδική πρόσφορα για παιδιά από 5-12 ετών με έκπτωση 50% (το γεύμα είναι δωρεάν για παιδιά μέχρι 4 ετών). Την Κυριακή του Πάσχα το εστιατόριο στήνει ένα παραδοσιακό πασχαλινό γλέντι με ζωντανή μουσική και μπουφές με πασχαλινές γεύσεις όπως αρνί σούβλας, κοκορέτσι, γαρδουμπάκια, σαλάτες, κρύα και ζεστά ορεκτικά, και πλούσια ποικιλία από γλυκά (κατ΄άτομο είναι 55€, για παιδιά μέχρι 4 ετών δωρεάν και από 5-12 ετών στη μισή τιμή).

byzantinoHilton
Το εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton μας προσκαλεί σε μοναδικές παραδοσιακές γευστικές εμπειρίες. Την Μ.Παρασκευή το βυζαντινό μαγειρεύει νηστίσιμα πιάτα ενώ το Μ. Σάββατο η αναστάσιμο τραπέζι θα περιλαμβάνει παραδοσιακή μαγειρίτσα και πλούσιο μπουφέ. Ψητό αρνί και ζωντανή μουσική στήνεται την Κυριακή του Πάσχα για να γιορτάσουμε φτηνά και οικονομικά. Το εστιατόριο Βυζαντινό μένει ανοιχτό και την Δευτέρα του Πάσχα και σας περιμένει για brunch. Ένας μεγάλος μπουφές με πλούσια εδέσματα για μικρούς και μεγάλους.

inter

ΙnterContinental
Στο lobby του Athenaeum InterContinental Athens το bar-restaurant Cafezoe προσκαλεί όλους όσους έμειναν Αθήνα το Μ. Σάββατο σε ένα αναστάσιμο δείπνο με πλούσιο μπουφέ βασισμένο σε παραδοσιακές συνταγές όπως ζεστή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και τσουρεκάκια με €35,00 κατ’ άτομο (απεριόριστη κατανάλωση στο buffet καθώς και αναψυκτικών, μπύρας & house wine. Την Κυριακή του Πάσχα μπορείτε να απολαύσετε το παραδοσιακό ψήσιμο του αρνιού με ζωντανή μουσική και τραγούδι με απεριόριστη κατανάλωση στο buffet & welcome drink με ούζο €49,50 κατ’ άτομο.

La-Locanda-Italiana-Κήπος-Πεντελικόν

La Locanda Italiana – Pentelikon
Το εστιατόριο La Locanda Italiana του ξενοδοχείου Pentelikon μας καλεί να γιορτάσουμε με εκκεντρικές πασχαλινές γεύσεις. Το αναστάσιμο δείπνο μαγειρεύει μαγειρίτσα και άλλες νοστιμιές με €50/άτομο (για παιδιά κάτω των 12 στη μισή τιμή) όσο για την Κυριακή του Πάσχα οι εναπομείναντες στην Αθήνα θα παίξουν με πασχαλινά χρωματιστά αυγά και θα γευτούν μεταξύ άλλων αρνάκι και κατσικάκι σούβλας με 55 ευρώ το άτομο( 25 ευρώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών).

titania-hotelΤιτάνια
Στο κέντρο της Αθήνας το ξενοδοχείο Τιτάνια γιορτάζει το Πάσχα, διοργανώνοντας “Ημέρες Αγιορείτικης Γαστρονομίας”. Από τις 18 Μαρτίου έως και την Μ. Παρασκευή στο χώρο της La Brasserie στο κεντρικό lobby θα σερβίρονται καθημερινά νηστίσιμα πιάτα, εμπνευσμένα από τη διατροφή των μοναχών του Αγίου Όρους. Ένα πλούσιο μενού γεύσεων σε μοναδικές τιμές.

th margo


The Margi

Το Μ.Σάββατο το ξενοδοχείο The Margi μας προσκαλεί να γιορτάσουμε το αναστάσιμο τραπέζι με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα, αρνάκι γάλακτος και ελληνικά γλυκά στα 49 ευρώ το άτομο. Την Κυριακή του Πάσχα πασχαλινές λιχουδιές στη σούβλα σας περιμένουν στο εστιατόριο της πισίνας Nilaya του ξενοδοχείου, σε τιμή 54 ευρώ ανά άτομο.

Aerial view of Astir Palace peninsula 4Astir Palace Resort
Τα ξενοδοχεία Arion, A Luxury Collection Resort & Spa και The Westin Athens, που ανήκουν στο συγκρότημα Astir Palace Resort, δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα παραδοσιακό Ελληνικό Πάσχα τόσο κοντά και τόσο μακριά από την πόλη. Τα πακέτα και οι προσφορές για το Πάσχα του 2013 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για όλους εσάς που θέλετε να συνδυάσετε την καλή ζωή με το προσιτό κόστος. Εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Παρασκευή περιφορά του Επιταφίου καθώς και Αναστάσιμη Λειτουργία το βράδυ του Μ. Σαββάτου στο παρεκκλήσι. Για τις εκδηλώσεις (δείπνο Μ. Σαββάτου και γεύμα Κυριακής του Πάσχα) τα ξενοδοχεία προσφέρουν έκπτωση 50% για παιδιά από 5 ως 12 ετών αλλά και δωρεάν φαγητό για παιδιά έως 5 ετών. Επιπλέον, οι μικροί επισκέπτες θα απασχολούνται καθημερινά από τις 10:00-18:00 στο westin kids club, όπου θα μάθουν τα ήθη και τα έθιμα του Πάσχα μέσα από παιχνίδια, μουσική, χορό, ζωγραφική, κατασκευές και πολλές εκπλήξεις. Επίσης μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να παίξουν τέννις, μπάσκετ, βόλεϊ και ποδόσφαριο 5χ5 στο αθλητικό κέντρο του Astir Palace. Τα πακέτα προσφορών έχουν ως εξής: 
Προσφορά διαμονής ανά διανυκτέρευση από €145 στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa και €135 στο ξενοδοχείο The Westin Athens, που περιλαμβάνει: Πολυτελή διαμονή σε grand deluxe δωμάτιο, Πρωινό μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, 15% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες Spa, Δωρεάν αναχώρηση ως τις 16:00 (βάση διαθεσιμότητας). Προσφορά για οικογένειες: δεύτερο δωμάτιο για τα παιδιά σας (έως 12 ετών) με 50% έκπτωση
Προσφορά για πακέτο 3 διανυκτερεύσεων, που ξεκινάει από €225 την ημέρα στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa και από €235 την ημέρα, στο ξενοδοχείο The Westin Athens, και περιλαμβάνει: Πολυτελή διαμονή σε grand deluxe δωμάτιο, Πρωινό μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, 15% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες Spa, Δωρεάν αναχώρηση ως τις 16:00 (βάση διαθεσιμότητας), Προσφορά για οικογένειες: δεύτερο δωμάτιο για τα παιδιά (έως 12 ετών) με 50% έκπτωση. Συμμετοχή στο δείπνο του Μεγάλου Σαββάτου και στο μεσημεριανό μπουφέ την Κυριακή του Πάσχα, Έκπτωση στο εισιτήριο εισόδου του Arion Spa: € 18 ενήλικες, € 12 παιδιά (6-16 ετών)

Extra tip: Η παράδοση δεν γίνεται να μην συνοδεύεται από μια γλυκιά απόλαυση που αντέχει στο χρόνο 86 χρόνια. Οι Λουκουμάδες Αιγαίον προσφέρουν σε μειωμένες τιμές τους πεντανόστιμους λουκουμάδες τους, για όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας (η μια μερίδα έχει κόστος 3 ευρώ).

Ιωάννα Κρανιώτη

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b