MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Η Γκόλφω έπιασε πάτο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το Θεατρικό Εργαστήρι του «Φάρου Τυφλών της Ελλάδος» παρουσιάζει την Πέμπτη 23 Μαΐου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, τη θεατρική παράσταση “Η Γκόλφω έπιασε πάτο”.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Λίγα λόγια για το έργο
Το έργο εκτυλίσσεται σε ένα σταθμό υπεραστικών λεωφορείων όπου λόγω μηχανικής βλάβης ενός οχήματος υπάρχει μία καθυστέρηση τριών ωρών και έτσι δίνεται η ευκαιρία, στους αγανακτισμένους επιβάτες και τους εργαζόμενους στο σταθμό, να γνωρισθούν μεταξύ τους και να καταλήξουν να διηγηθούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Ιστορίες καθημερινές, ιστορίες κωμικές και μη, ιστορίες απλών ανθρώπων του σήμερα, έως ότου ακουστεί η ανακοίνωση αναχώρησης του λεωφορείου και να κλείσει η αυλαία με μια ξεχασμένη μελωδία.

«Φάρος Τυφλών της Ελλάδος»
Το θεατρικό εργαστήρι ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2007 και έχει ήδη στο ενεργητικό του αξιόλογες παραστάσεις. Όλα τα μέλη που συμμετέχουν στη Θεατρική Ομάδα είναι άτομα με προβλήματα όρασης (τυφλοί, νεοτυφλωθέντες και μερικώς βλέποντες) ηλικίας 25 μέχρι 65 ετών. Η συμμετοχή των ατόμων με προβλήματα όρασης στη Θεατρική Ομάδα δίνει τη δυνατότητα έκφρασης, δράσης, αυτοεκτίμησης και προκλήσεις αυτοσχεδιασμού.

Διεύθυνση: Πειραιώς 206, Ταύρος
Τηλέφωνο: 2103418550

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Περικλής Ματαράγκας
Σκηνοθεσία: Περικλής Ματαράγκας


Παίζουν: Αλεξάνδρα Ηλιάκη, Νικολάϊ Συριαννίδης Μιχάλης Ασλάνογλου Ευγενία Ράπτου Εύη Σταμάτη Βαγγέλης Μουρούκος Αργυρώ Τεντόμα Ιωάννα Πετροπούλου Εύη Ασλάνογλου Ιωάννα Παπαδοπούλου :Βιβή Χριστοδούλου Θανάσης Παπαϊωάννου Γωγώ Ρουκουτάκη

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b