MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γελοιότητα του Justin Bieber: Εύχομαι η Άννα Φρανκ να ήταν … Belieber!

Ακόμα και τα θύματα του Ολοκαυτώματος θα ήταν οπαδοί του, αν δεν είχαν εξοντωθεί, φαντάζεται ο Justin Bieber, όπως φαίνεται από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο σπίτι όπου κρυβόταν η Άννα Φρανκ στο Άμστερνταμ και το οποίο έχει μεταβληθεί σε Μουσείο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε μια κίνηση μεγάλης έπαρσης το ποπ είδωλο έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών τα εξής: “Είναι πραγματική πηγή έμπνευσης το ότι ήρθα εδώ. Η Άννα Φρανκ ήταν σπουδαίο κορίτσι. Εύχομαι ότι σήμερα θα ήταν μία Belieber”, δηλαδή οπαδός του Bieber.
anne frank - 2012
Η κίνηση του σταρ να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και πάνω στο σπίτι της Άννα Φρανκ σίγουρα ήταν μια καλή διαφήμιση για τον χώρο. Ωστόσο, η φράση που έγραψε και η οποία στην συνέχεια προβλήθηκε στην σελίδα του Μουσείου στο Facebook προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Πολλοί τον κατηγόρησαν για υπεροψία και ότι δεν κατάλαβε τίποτα από αυτά που είδε στο Μουσείο, όσο και από το παράδειγμα της Άννα Φρανκ. Ίσως ενοχλεί ότι νεαροί σταρ σαν τον Bieber αντιλαμβάνονται τους πάντες ως εν δυνάμει οπαδούς τους, ακόμα και τους μάρτυρες. Πολλοί μάλιστα εύχονται να μην ήταν η Άννα Φρανκ Βelieber. 

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b