MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το βίντεο ελληνικής εταιρείας παραγωγής για τραγούδι των Dead Can Dance

Η εταιρεία παραγωγής με έδρα τη Σαντορίνη, ΙRIGέΝΕΙΑ_proudActions, υλοποίησε βίντεο-κλιπ στα πλαίσια διαγωνισμού που διεξάγει το μουσικό συγκρότημα Dead Can Dance για το τραγούδι “Children of the Sun” (Παιδιά του Ήλιου), από τον δίσκο τους “Anastasis”.

Monopoli Team

Το πολύ δημοφιλές -και στην Ελλάδα- συγκρότημα από την Αυστραλία, διεξήγαγε σε συνεργασία με την genero.tv, ανοικτό διαγωνισμό για τη δημιουργία ενός βίντεο κλιπ για το τραγούδι του με τίτλο “Children of the Sun” (Παιδιά του Ήλιου). Ο διαγωνισμός δεν έθετε δημιουργικούς περιορισμούς, και οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορούσε να υποβάλει την συμμετοχή του ως τις 4 Μαρτίου. Συνολικά υποβλήθηκαν 120 συμμετοχές, εκ των οποίων μία από την Ελλάδα, αυτή της ΙRIGέΝΕΙΑ_proudActions. Τα γυρίσματα του ελληνικού βίντεο πραγματοποιήθηκαν στη λίμνη Βόλβη και στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά.

Ο διαγωνισμός βρίσκεται στη φάση αξιολόγησης των συμμετοχών, και δεν έχει καθοριστεί ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Ο νικητής, πάντως, θα λάβει 3.000 δολάρια και θα τιμηθεί με το 2013 Genero Awards.

Δείτε το βίντεο της ΙRIGέΝΕΙΑ_proudActions, εδώ: http://genero.tv/watch-video/35214/

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b