MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αποτροπιαστικό! Καταδικάσθηκαν δύο άντρες για απόπειρα αποκεφαλισμού της Joss Stone

Καταδικάστηκαν τελικά για απόπειρα δολοφονίας της σόουλ τραγουδίστριας Joss Stone οι δύο κατηγορούμενοι στην δική που έγινε στην Αγγλία. Οι δύο άντρες, Οι δύο άντρες, που ονομάζονται Kevin Liverpool (35) και Junior Bradshaw (32), καταδικάσθηκαν για απόπειρα αποκεφαλισμού της Αγγλίδας τραγουδίστριας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με τον δικαστή, επρόκειτο για ένα τρελό σχέδιο από ένα τρελό άτομο. Ο Kevin Liverpool καταδικάσθηκε σε ισόβια, με ελάχιστο όριο παραμονής στην φυλακή τα δέκα χρόνια και 8 μήνες, ενώ ο Junior Bradshaw διαγνώσθηκε σχιζοφρενής και θα εξετασθεί περαιτέρω από ψυχιάτρους.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν τον Ιούνιο του 2011 με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν την εξόντωση δι’ αποκεφαλισμού της 25χρονης. Στο αυτοκίνητό τους βρέθηκε, εκτός των άλλων και ένα σπαθί σαμουράι.

Στην δίκη η Joss Stone ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο άντρες που κατηγορούνται πως ήθελαν να την εξοντώσουν. Όπως λέει η ίδια, δεν είχε ιδέα για το τι σχεδιαζόταν εναντίον της, μέχρι που την επισκέφθηκε η αστυνομία, για να την ενημερώσει σχετικά.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b