MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Acting Workshop από την Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων στο θέατρο Σημείο

Ο σκηνοθέτης Χρήστος Θεοδωρίδης και η χορογράφος Ξένια Θεμελή, της Ορχήστρας των Μικρών Πραγμάτων, πραγματοποιούν εργαστήριο με άξονα τη διαμόρφωση μεθοδολογίας του ηθοποιού, στην προσέγγιση των στοιχείων που συνθέτουν το “συμβάν” στο θέατρο. Λόγος και Κίνηση, σε διάλογο με τη Μουσική. Από την Παρασκευή 29 Μαρτίου έως την Δευτέρα 15 Απριλίου.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Στόχος, η ενδυνάμωση της σχέσης του ηθοποιού με τα τρία αυτά στοιχεία, ως εργαλείο για την ύφανση του δράματος. Σκοπός, η εμβάθυνση στο δίπτυχο εξωτερικής-εσωτερικής πλοκής και η ανεύρεση της μεταξύ τους ισορροπίας, που οδηγεί στην απόδοση της ποιητικής διάστασης των συμβαινομένων. Η αποδέσμευση της ποίησης από το κειμενικό τώρα, για την παραγωγή της «στιγμής».

Το εργαστήριο απευθύνεται τόσο σε ηθοποιούς και χορευτές όσο και σε σπουδαστές των παραστατικών αυτών τεχνών. Είναι επίσης ανοιχτό σε ακροατές που θα έχουν την ευκαιρία να συμβάλουν με τα συμπεράσματά τους σε προγραμματισμένες συζητήσεις του εργαστηρίου.

Διδάσκοντες: Χρήστος Θεοδωρίδης, Ξένια Θεμελή

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε τρία τετραήμερα: 29,30,31 Μαρτίου, 1 Απριλίου 2013 – 5,6,7,8 Απριλίου 2013 και 12,13,14,15 Απριλίου 2013

Κόστος: Συμμετέχοντες 70€, Ακροατές 40€

Διεύθυνση
Θέατρο Σημείο, Χαριλάου Τρικούπη 4, Καλλιθέα (πρώην Απλό, πίσω από Πάντειο)

Τηλέφωνο
2109229579

Περισσότερα από Σεμινάρια / Διαλέξεις
VIMA_WEB3b