MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένα ερωτικό τρίγωνο σκέτη γλύκα: κάν’ το όπως το κορίτσι της Prada! (vid)

Εμπνευσμένο από τα ερωτικά τρίγωνα γαλλικών ταινιών του “νέου κύματος”, και με δύο ηχηρές κινηματογραφικές υπογραφές στην σκηνοθεσία, αυτές του Γουές Άντερσον και του Ρόμαν Κόππολα, το νέο διαφημιστικό σποτ της Prada για το άρωμα Candy L’ Eau μοιάζει με γλυκό πειρασμό: μια Γαλλιδούλα με αγγελικό πρόσωπο αλλά με “αμαρτωλές” παρορμήσεις, πολιορκείται από δύο υπέρκομψους νεαρούς, που όμως τυχαίνει να είναι κολλητοί! Μια τέτοια συνθήκη δημιουργεί φυσικά αμήχανα περιστατικά, που προσεγγίζονται με ανάλαφρο και χιουμοριστικό τρόπο (βλ. βίντεο).

Monopoli Team

Σας θυμίζει κάτι το πρόσωπο της πρωταγωνίστριας της διαφήμισης; Είναι το μοντέλο και ηθοποιός Léa Seydoux (Mission Impossible: The Ghost Protocol, Midnight in Paris, Inglourious Basterds κ.ά.),

Πέρυσι, άλλος ένας διάσημος σκηνοθέτης είχε επιμεληθεί διαφημιστικό φιλμάκι για λογαριασμό της Prada. Ο Ρομάν Πολάνσκι σκηνοθέτησε την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ να εκμυστηρεύεται τα “σώψυχά” της στον “ψυχοθεραπευτή” Μπεν Κίνγκσλεϊ, ο οποίος δεν είχε μάτια παρά για τo… παλτό της ασθενούς! (">">)

Αργυρώ Σταυρίδη

Περισσότερα από ShowBiz