MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Natalie Portman με διαχρονικό σεξ απίλ στην διαφήμιση της Dior (video)

Την μαγεία του παλιού καλού σινεμά μας θυμίζει η Natalie Portman στο διαφημιστικό για το άρωμα Miss Dior Eau de Toilette που σκηνοθέτησε η Sofia Coppola.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Εκεί που η σκηνοθετική ματιά της Coppola μετέτρεψε την βραβευμένη με Όσκαρ Natalie Portman σε κινηματογραφική σταρ των 50s. Κάτι στο οποίο βοηθάει και το φορεμά της, μια τουαλέτα δηλαδή εμπνευσμένη από το πρώτο Miss Dior φόρεμα του 1947 που πλέον εκτίθεται στα Harrods.

Η διαφήμιση φέρνει στο μυαλό την Anita Ekberg να παίζει στην Fontana di Trevi στο La Dolce Vita του Federico Fellini. la-dolce-vita2Η ταινία του 1960 έχει μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου, όπως και η συγκεκριμένη σκηνή με την ξανθιά Σουηδέζα ηθοποιό, μοντέλο και σύμβολο του σεξ της εποχής μέσα στο συντριβάνι. Η ταινία βραβεύτηκε με τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών το 1960, ενώ το 1962 κέρδισε το όσκαρ των καλύτερων κουστουμιών. 

Αλλά ούτε το τραγούδι La vie en rose -διασκευή της Grace Jones στο κλασικό κομμάτι της θρυλικής Edith Piaf- επιλέχθηκε τυχαία. Κι αυτό παραπέμπει στην κινηματογραφική ιστορία της υψηλής ραπτικής, καθώς είναι το τραγούδι με το οποίο τελειώνει η ταινία Pret-a- porter του Robert Altman, που διαδραματίζεται στον κόσμο των οίκων μόδας. Πρωταγωνιστές μάλιστα στην ταινία αυτή είναι -μεταξύ άλλων- και διάσημοι σχεδιαστές και μοντέλα της εποχής. Επίσης το Pret a porter έχει κοινό πρωταγωνιστή με την Dolce Vita τον Marcello Mastroianni. 

Στην διάρκειας ενός λεπτού διαφήμιση του Οίκου Μόδας Dior η 31χρονη ηθοποιός προλαβαίνει να βουτήξει στην πισίνα, να ξαπλώσει σε ένα κήπο γεμάτο τριαντάφυλλα και να φιλήσει τον άντρα μοντέλο που συμπρωταγωνιστεί.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b