MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σταματάει ο Ryan Gosling…;

Η μεγάλη έκθεση στα ΜΜΕ και οι πολλές ταινίες έχουν κουράσει τον μεγάλο σταρ του Hollywood Ryan Gosling. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στη Huffington Post, προκαλώντας τρόμο και στενοχώρια στο γυναικείο κοινό, σκέφτεται σοβαρά να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Το έχω παρακάνει. Έχω χάσει την εικόνα τού τι κάνω. Νομίζω πως είναι καλό για μένα να κάνω ένα διάλειμμα και να επανεξετάσω τι κάνω και πώς το κάνω. Και νομίζω ότι είναι ένας καλός τρόπος για να μάθω από αυτό. Χρειάζομαι ένα διάλειμμα από μένα και φαντάζομαι ότι και το κοινό το χρειάζεται”, δήλωσε με χαρακτηριστική ειλικρίνεια ο αγαπημένος ηθοποιός.

 Ο Gosling θεωρεί πως η υπερέκθεση κάνει κακό στην καριέρα του. Φοβάται μάλιστα πως οι πολλές ευκαιρίες που του δίνονται δεν είναι καλές για την καριέρα του. “Όσο περισσότερες ευκαιρίες σού δίνονται, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να τα χαλάσεις όλα”, δηλώνει ο Ryan. Κι εκεί που άλλοι ηθοποιοί τρέμουν στην ιδέα να μείνουν εκτός δουλειάς ένα χρονικό διάστημα, ο πολύ επιτυχημένος Ryan Gosling υπογραμμίζει ότι κάτι τέτοιο το χρειάζεται.  

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b