MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Gisele με το μωράκι δείχνει την τέλεια σιλουέτα της στην παραλία!

Με το μωρό της σε ειδική θήκη βγήκε βόλτα στην παραλία με μαγιό, προβάλλοντας την τέλεια, μετά την εγκυμοσύνη της, σιλουέτα, το διάσημο super model από την Βραζιλία Gisele Budchen.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ευτυχισμένη μητέρα πήγε διακοπές στην Κόστα Ρίκα για να ξεσκάσει λίγο, μαζί με τον άντρα της, σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου Tom Brady, τον γιο της Benjamin, την κορούλα της Vivian Lake και το σκυλί της, τον Lua. 
reg 634.Gisele2.mh.031913 1
Η κόρη της είναι καλυμμένη, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες με ειδική κουκούλα, ώστε να είναι προστατευμένο το κεφαλάκι της απο την ηλιακή ακτινοβολία. 

Δεν πρέπει να εκπλήσσει πάντως το ότι η Gisele έχει τέλεια φόρμα τόσο γρήγορα. Όπως έχει δηλώσει στην Vogue στο παρελθόν, δύσκολα εγκαταλείπει την σκληρή γυμναστική ακόμα και σε περιόδους εγκυμοσύνης. 

Όπως έχει πει, όταν ήταν έγκυος με τον γιο της Benjamin, έκανε κουνγκ φου ακόμα και δύο εβδομάδες πριν γεννήσει. Επίσης, έκανε γιόγκα τρεις φορές την εβδομάδα.

Με τόσο σκληρή γυμναστική, λοιπόν, δεν κάνει εντύπωση που έχει τόσο άρτια σιλουέτα. Άλλωστε, για την Gisele το σώμα της δεν είναι απλά το εργαλείο της δουλειάς της, αλλά της τεράστιας καριέρας, που της προσέφερε εκατομμύρια και τεράστια φήμη. Όπως κάθε super model, είνα λογικό και αυτή να προσέχει την σιλουέτα της. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b