MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Θεατές του Μάριου Ποντίκα στο Εθνικό Θέατρο

Ξανά μαζί η Κατερίνα Ευαγγελάτου με την Στεφανία Γουλιώτη στο έργο “Θεατές” του Μάριου Ποντίκα, που παρουσιάζεται Επί (Πλαγίας) Σκηνής (Κεντρική Σκηνή) στο Εθνικό Θέατρο από τις 27 Μαρτίου Τετάρτη, Κυριακή 21.00 και Σάββατο 17.00. Η σκηνοθεσία είναι της Κ. Ευαγγελάτου, ενώ πρωταγωνιστεί η Σ. Γουλιώτη μαζί με τους Νικόλα Παπαγιάννη, Άλκηστι Πουλοπούλου και Νίκο Ψαρρά.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε ένα δωμάτιο ενός άθλιου ξενοδοχείου, ένας «θεατής» παρακολουθεί από μία τρύπα στον τοίχο το δράμα ενός ανάπηρου πρώην ταγμασφαλίτη και της γυναίκας του. 

DSC 7024Α
Την τρομερή μαρτυρία του θα μοιραστεί στη συνέχεια με τη δική του σύντροφο καθώς το κοινό κρυφοκοιτάει τώρα τη δική του ιστορία.

Διαβάστε την κριτική μας για την παράσταση

Οι Θεατές του Μάριου Ποντίκα είναι ένα έργο που, αν και γραμμένο 40 περίπου χρόνια πριν, αποδεικνύεται εξαιρετικά επίκαιρο στη σημερινή κοινωνία διατηρώντας, με την καθαρή, οξεία ματιά του, μια εκρηκτική δυναμική! Στην παράσταση που σκηνοθετεί η Κατερίνα Ευαγγελάτου, οι θεατές αποκαλύπτουν το σκηνικό και κρυφοκοιτούν μέσα από τις τρύπες και τα ανοίγματά του τους τέσσερις πρωταγωνιστές .

Σκηνικά – κοστούμια: Ελένη Μανωλοπούλου
Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Μάριος Ποντίκας
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Ευαγγελάτου


Παίζουν: Στεφανία Γουλιώτη, Νικόλας Παπαγιάννης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Νίκος Ψαρράς

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b