MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Θα σε πάρει ο δρόμος στο Ίδρυμα Μ.΄Κακογιάννης

Από την Δευτέρα 18 Μαρτίου έως την Τρίτη 9 Απριλίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη το έργο “Θα σε πάρει ο δρόμος”, 9 μικρές ιστορίες του Σάκη Σερέφα σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολάρι, ανεβαίνει στο Ίδρυμα Μιχάλής Κακογιάννης.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Ιστορίες ανθρώπων σε μια σύγχρονη μεγαλούπολη. Ιστορίες από γερά ζόρια που τους πέτυχαν στη μέση του δρόμου. Αλλά και η παρηγοριά τους από το δρόμο ήρθε πάλι. Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι δεν το βάζουν κάτω. Πέφτουν και σηκώνονται. Δύσκολα, αλλά σηκώνονται. Γιατί είναι άνθρωποι που τους παίρνει ο δρόμος.

Διαβάστε την κριτική μας για την παράσταση

Η Ρούλα που έκανε το Παρθενώνας-Λευκός Πύργος ρυτίδα. Ο σουβλατζής που δε σερβίρει καγκουρό. Η γυναίκα που χώρισε με το ψυγείο της για την αγάπη μιας κουρούνας. Η πόρνη που δε βγάζει τα μάτια των αντρών έξω. Το αγόρι που φουμέρνει μόνο με “σωστές” γριές. Ο ρεσεψιονίστ που φτιάχνει αποσκευές για Ανδρομέδα. Η γυναίκα που σιχαίνεται τους φωνακλάδες κολιούς. Το κορίτσι που έβλεπε τα τρένα να περνούν κι ένα άλλο που απομακρύνθηκε από τη Σελήνη είκοσι εκατοστά.

Άνθρωποι που τους πήρε ο δρόμος… όπως εκείνο το πιτσιρίκι τρέχοντας για παιχνίδι ένα ζεστό μεσημέρι σε κάποιο νησί. “Φέτες ζωής” χαρακτηρίζει ο σκηνοθέτης της παράστασης, Ένκε Φεζολάρι, τις 9 μικρές αυτές ιστορίες του Σάκη Σερέφα. Ιστορίες ανθρώπων “τρελαμένων απ’ τη μοναξιά”, οι οποίοι, παρά τις τρικλοποδιές της παλιοζωής, επιμένουν, ξανασηκώνονται και συνεχίζουν.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Ένκε Φεζολάρι
Σκηνικά-Κοστούμια: Άσση Δημητρολοπούλου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαριάνθη Γραμματικού

Ερμηνεύουν: Νεκταρία Γιαννουδάκη, Τζένη Θεωνά, Εύα Κοτανίδη, Βασίλης Μαργέτης, Μαρία Σκαφτούρα (κάθε Τρίτη), Δώρα Στυλιανέση (κάθε Δευτέρα), Αντώνης Φραγκάκης 

Διεύθυνση Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος

Τηλέφωνο
210 341 8550

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Σάκης Σερέφας
Σκηνοθεσία: Ένκε Φεζολάρι


Παίζουν: Νεκταρία Γιαννουδάκη, Τζένη Θεωνά, Εύα Κοτανίδη, Βασίλης Μαργέτης, Μαρία Σκαφτούρα (κάθε Τρίτη), Δώρα Στυλιανέση (κάθε Δευτέρα), Αντώνης Φραγκάκης

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b