MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“We saw your boobs”- Το αμφιλεγόμενο τραγούδι των Όσκαρ για τις topless σκηνές των σταρ (video)

Το γυναικείο στήθος είχε την τιμητική του στα φετινά όσκαρ και όχι μόνο ελέω Anne Hathaway. Ο παρουσιαστής των Όσκαρ Seth Macfarlane προκάλεσε αμφιλεγόμενα σχόλια με τους στίχους του κωμικού τραγουδιού του “we saw your boobs” (είδαμε τα στήθη σας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο παρουσιαστής σε αυτό το κομμάτι κάνει εκτενή και ονομαστική αναφορά σε μεγάλα ονόματα του Hollywood (χωρίς να εξαιρεί ούτε καν την Meryl Streep) στις ταινίες που οι διάφορες σταρ εμφανίζονται topless. Ο κατάλαγος του Seth περιλαμβάνει τα ονόματα των Meryl Streep, Naomi Watts, Αngelina Jolie, Anne Hathaway, Halle Berry, Nicole Kidman, Marisa Tomei, Jessica Chastain, Jodie Foster, Hilary Swank, Penelope Cruz, όπου αναφέρονται και οι ταινίες στις οποίες υπήρχαν topless σκηνές με τις διάσημες ηθοποιούς.

Τελευταία άφησε την Kate Winslet. Γιατί το έκανε αυτό; Διαβάστε τους στίχους του τραγουδιού που αναφέρονται στην Winslet και θα καταλάβετε:

And Kate Winslet in “Heavenly Creatures” and “Jude”
And “Hamlet” and “Titanic”
And “Iris” and “Little Children”
And “The Reader”
And whatever you’re shooting right now.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η λίστα με τις ταινίες στις οποίες η Kate Winslet εμφανίζεται topless είναι πολύ μεγάλη και της αφιέρωσε το τραγούδι μία ολόκληρη στροφή, ενώ σε όλες τις υπόλοιλες ηθοποιούς από έναν στίχο.

Πάντως, το τραγούδι του Seth Macfarlane χαρακτηρίστηκε από πολλούς και πολλές σεξιστικό και προσβλητικό για τις γυναίκες. Επίσης, κάποιοι έφτασαν να το χαρακτηρίσουν το χειρότερο τραγούδι που ακούστηκε ποτέ στα Όσκαρ.

 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b