MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

QUASAMODO: Can’t Hold Me Down ep

Μια στιγμή! Κάτι hot. Κάτι σαν να άνοιξες το φούρνο, σαν να πιάνει καλοκαίρι ξαφνικά. Έτσι πια συμβαίνουν όλα, ξαφνικά (περίπου, ε, κι όχι πάντα). Αλλά κάτι funk και jazzy-soul και hot stuff, με αστραφτερή έμπνευση, που – ξέρεις τι; – μουσική , so – fuckin’- wonderful.Εντάξει, αυτό το ξέρεις, το έχουμε πει, ο Quasamodo είναι μουσικός ανεμοστρόβιλος που ανακατεύει το funk σε μίξερ και δοκιμάζει γεύσεις.

author-image Μαρία Μαρκουλή

Quasamodo, ladies and gentlemen, o Δημήτρης Νάσσιος, ένας Σούπερμαν των ρυθμών, ανεξάντλητος και μονίμως εμπλεκόμενος σε μουσικές φάσεις, όπου η μια (φάση) φέρνει την άλλη, η μια μπάντα του στρίβει στη γωνία και εμφανίζεται η άλλη, κάποια κρουστά επιμένουν κάτι πνευστά αντιστέκονται, οι Smokey Bandits, οι Τhe Q Orchestra, έτσι γενικά συμβαίνει το κλασικό: funk που κυλάει χόρτα δε μαζεύει.

Και καθώς και η soul με groove και χαρακτήρα είναι πολύ των ενδιαφερόντων του, έχουμε ειδήσεις, το νέο Quasamodo and the Q Orchestra, “Can’t Hold Me Down” – Ep από την Jalapeno (την …πιπεράτη, κομβική των dance beats ετικέτα της Βρετανίας- καθώς το κατέχουν το θέμα αυτοί εκεί) και με τη φωνή της Thaliah από την Αθήνα, που έχει (να το σημειώσω αυτό) θαυμάσιο μουσικό βιογραφικό και συμμετοχές σε σχήματα της nu jazz, neo soul και τα λοιπά – με την φωνή της λοιπόν να πετυχαίνει διάνα το feeling /και στο Change is Strange, το δίχως άλλο. Πιο εκεί, αντιλαμβάνεσαι το funk να ανάβει ολόκληρο στο Son of Shaft και στο Funkenstein, που σε συμβουλεύω πάρε μαζί σου στα headphones ειδικά αν σκοπεύεις να βγεις εκεί έξω στα άγρια κρύα. Υοu will love the groove. Και θα νοιώσεις καλοκαίρι.
Εννοώ, αυτό: http://soundcloud.com/jalapeno-records/sets/quasamodo-cant-hold-me-down-ep

Μαρία Μαρκουλή

Περισσότερα μουσικά θέματα στο blog It’ s my Blender

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b