Παιχνίδια ενηλίκων… κάθε Παρασκευή στην Ενδορφίνη
“Ο Κύκλος των Χαμένων Παιχνιδιών” είναι μια Λέσχη διαφορετική από τις άλλες, στήνεται κάθε Παρασκευή το βράδυ, στην Ενδορφίνη. Απευθύνεται σε όσους ακόμα αναζητούν στιγμές απλές, με γέλιο, ανατροπή, φαντασία και ανεπιτήδευτη επικοινωνία. Κάνοντας αυτό που τα μικρά παιδιά γνωρίζουν τόσο καλά και μέσα από αυτό εκφράζονται και εξελίσσονται: αλληλεπιδρώντας και παίζοντας. Παιχνίδια που έχουν χιούμορ, διεγείρουν το μυαλό και στο τέλος προκαλούν ευεξία, απελευθερώνοντας την ορμόνη της… ενδορφίνης. Παιχνίδια χωρίς νικητές και χαμένους.
A
A
Σε ένα περιβάλλον σαλονιού, με ωραία μουσική και ποτό, στήνονται ομάδες, γίνονται γνωριμίες, και παίζονται παιχνίδια γνώσεων, παντομίμες, αστυνομικοί γρίφοι κ.α.
«Ο Κύκλος των Χαμένων Παιχνιδιών» είναι μια ιδέα που υλοποιείται από την Ομάδα της Ενδορφίνης σε συνεργασία με την Μαριλένα Μανθούλη, που έχει δημιουργήσει και λειτουργεί τον πρότυπο παιδικό σταθμό, «Έλα να παίξουμε», αλλά ξαφνικά διαπίστωσε ότι αν δεν χαλαρώσουν και οι «μεγάλοι» τα πράγματα είναι πολύ…σοβαρά.
Επόμενες συναντήσεις:
Παρασκευή 1 και 29 Μαρτίου, 22.00
Παρασκευή 5, 19 και 26 Απριλίου, 22.00
Είσοδος ελεύθερη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι Dream Syndicate θα παρουσιάσουν ολόκληρο το Medicine Show στην Αθήνα
Αρχιμάστορας Σόλνες, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Jazz στο Μουσείο: Ο Στάθης Άννινος και η Κατερίνα Πολέμη στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας με «Αποκατεστημένες και Υπέροχες»
«Μυθολογίες – Με το πρόσωπο της Kimiko Yoshida»: Η Kourd Gallery παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας στην Ελλάδα
Η Κατερίνα Αδαμοπούλου και το κουαρτέτο της στο Half Note
Μνήμη-Λήθη, σε σκηνοθεσία Αλίκης Στενού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Δεύτερη ζωή: Το Παιδί Τραύμα κυκλοφόρησε νέο δίσκο
Η Καλλιόπη Μητροπούλου παρουσιάζει το “Between” στο Newman Cinema
Βαμβακού: Το Vamvakou Santa School ζωντανεύει και τα Χριστούγεννα «ανάβουν» με τον Πάνο Μουζουράκη