MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μια άγρια νύχτα στην Αθήνα ζει η Αθηνά Οικονομάκου!

Η ίδια μπορεί να είναι “καυτή” αλλά η εκδίκησή της είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Η σέξι Αθηνά Οικονομάκου πρωταγωνιστεί στην ταινία “μια νύχτα στην Αθήνα” και εκδικείται με πονηρό τρόπο έναν ταξιτζή που πλήγωσε την καρδιά της αδερφής της. Αυτή είναι μία από τις πολλές σκοτεινές και κωμικές ιστορίες στο σουρεαλιστικό κωμώδραμα που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Αρβανίτης, έχοντας πολλούς διάσημους πρωταγωνιστές στο καστ, μεταξύ των οποίων και οι Κλέων Γρηγοριάδης, Κάτια Δανδουλάκη, Άντα Λιβιτσάνου και Άννα Ανδριανού.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το “Μια νύχτα στην Αθήνα” βγαίνει στους κινηματογράφους στις 7 Μαρτίου.

Αθήνα – η πόλη με τις ατέλειωτες διαδρομές. Η μέρα γεμίζει ρουτίνα, η νύχτα όμως τινάζει από τη φούστα της χιλιάδες μυστικά… Ένας ταξιτζής πιστεύει στον Θρύλο και φτιάχνεται με κόκες. Μια σεναριογράφος ζει τις ιστορίες που η ίδια γράφει. Τρεις φοιτητές αναλαμβάνουν fake ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Μία διάσημη σοπράνο θυσιάζει το ταλέντο της για να συμφιλιωθεί με την κόρη της. Ένα gothic tattoo – girl χαράζει τις ποινές της σε σάρκες και ψυχές. Μια τραβεστί βάζει τον εραστή της στη θέση του. Μια παρουσιάστρια ραδιοφώνου ξορκίζει την κατάθλιψη ζώντας στα FM. Η Αθήνα by night και τα πλάσματά της… άνθρωποι που θα συναντηθούν… σε μια και μοναδική νύχτα που θα τους αλλάξει τη ζωή.

1
Παίζουν: Οικονομάκου Αθηνά, Λάγκος Κωνσταντίνος, Γρηγοριάδης Κλέων, Δανδουλάκη Κάτια, Λιβιτσάνου Άντα, Ανδριανού Άννα, Νικολαϊδου Κάτια, Ξιντάρα Ναντίν, Γεωργιάδου Μαρία, Μαρκάτης Μιχάλης, Τρίκας Ορέστης, Λιακόπουλος Δημήτρης, Παπαγιάννης Μάνος, Κρωμμύδας Κώστας και πολλοί άλλοι.
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b