MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Nestea με γλυκαντικά από το φυτό στέβια Προϊόν της Χρονιάς 2013 (στην κατηγορία Έτοιμο Τσάι)

Το Nestea, το παγωμένο τσάι που καλωσόρισε πρώτο στην Ελλάδα τα γλυκαντικά από το φυτό στέβια, αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 2013, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την κορυφαία εταιρεία ερευνών TNS ICAP.

Monopoli Team

Η διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική έρευνα του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα όσον αφορά στον αριθμό των συμμετεχόντων, με 3.000 καταναλωτές κάθε χρόνο να επιλέγουν τα πιο καινοτόμα προϊόντα. Φέτος, και στην κατηγορία Έτοιμο Τσάι, οι καταναλωτές επέλεξαν το Nestea, επιβραβεύοντας την καινοτομία που έφερε στην ελληνική αγορά.

Για έναν ολόκληρο χρόνο, η επικοινωνία του Nestea θα φιλοξενεί το ειδικό λογότυπο «Προϊόν της Χρονιάς 2013»*, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αναγνωρίζουν άμεσα την καινοτομία και διευκολύνοντάς τους στη δύσκολη επιλογή ανάμεσα στη μεγάλη προσφορά προϊόντων που διατίθενται στην αγορά.

Το Nestea με 30% λιγότερα σάκχαρα** και θερμίδες κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά τον Απρίλιο, σε τέσσερις δροσιστικές γεύσεις φρούτων, κάνοντας την αρχή για κάτι διαφορετικό. Χάρη στις γλυκαντικές ιδιότητες των φύλλων του φυτού στέβια, ένα ποσοστό της ζάχαρης αντικαταστάθηκε με γλυκαντικά φυσικής προέλευσης, έτσι ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας Nestea ακόμα περισσότερο!

* Έρευνα αγοράς του “Προϊόν της Χρονιάς” σε προεπιλεγμένα καινοτόμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης από την TNS Icap σε 3.000 Έλληνες καταναλωτές τον Νοέμβριο του 2012. www.productoftheyear.gr κατ. Έτοιμο Τσάι.

**Από τα περισσότερα ποτά με τσάι και ζάχαρη στην Ελλάδα / Κύπρο.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
Σχετικά Θέματα
Εταιρικές Δράσεις
Το Conrad Athens The Ilisian συστήνει μια νέα εποχή πολυτέλειας στην καρδιά της Αθήνας
Γεύση
Joe & The Juice: Από την Κοπεγχάγη στην Αθήνα με δύο καταστήματα
Εταιρικές Δράσεις
The Circle by glo™ HILO: Ένα premium ταξίδι εμπειριών στο νέο κόσμο του glo™ HILO στην Ελλάδα
Εταιρικές Δράσεις
Conrad Athens The Ilisian: Μια νέα εποχή ξεκινά για το εμβληματικό τοπόσημο της Αθήνας
Εταιρικές Δράσεις
Air France: Mε ένα ντοκιμαντέρ τιμά τα 50 χρόνια από την πρώτη εμπορική πτήση του Concorde
Εταιρικές Δράσεις
Η L’Oréal Hellas ανακοινώνει το 3ο micro Forest στον Δήμο Θεσσαλονίκης
Εταιρικές Δράσεις
Η Sprite Official Partner του 2026 EuroLeague Final Four της Αθήνας
Εταιρικές Δράσεις
Η COSMOTE TELEKOM παρουσιάζει τους Metallica στη συναυλία της χρονιάς
The Art of Life
Μετά τον Galliano ο Willy Chavarria – Η Ζara συνεχίζει το σερί συνεργασιών με κορυφαίους σχεδιαστές
Εταιρικές Δράσεις
The Fiction Athens: Ένα νέο urban lifestyle hotel στα Βόρεια Προάστια της πόλης
Αγορές
Στην PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης
Εταιρικές Δράσεις
Θες να μάθεις πόσο στρες έχεις; Η Uber παρουσιάζει το «Στρεσόμετρο»