MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Eddie Murphy εναντίον Wesley Snipes για τον ρόλο του θρυλικού James Brown!

Ταινία θα γυριστεί για την ζωή του θρυλικού μουσικού και περφόρμερ της soul James Brown και ήδη ξεχωρίζουν κάποιες σημαντικές υποψηφιότητες για τον ρόλο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο παραγωγός της ταινίας Brian Grazer δήλωσε στο Rolling Stone ότι δύο αφροαμερικανοί σταρ ήδη εξετάζονται για το ρόλο, αλλά το κάστινγκ βρίσκεται ακόμα σε πρόωρο στάδιο. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο Eddie Murphy και ο Wesley Snipes θεωρούνται ήδη σημαντικοί υποψήφιοι για τον ρόλο.

Ο Grazer έχει τα δικαιώματα για να κάνει βιογραφική ταινία για τον James Brown για 12 χρόνια και είχε ακόμα και την ευλογία του μακαρίτη πλέον μουσικού. Όμως μετά τον θάνατο του Brown έχασε αυτά τα δικαιώματα και μόλις πρόσφατα τα απέκτησε ξανά.

Η ταινία θα παρουσιάζει όλη τη ζωή του Brown. Θα αναφέρεται στον τόπο που μεγάλωσε, το ότι έτρωγε ξύλο, ενώ θα μιλάει και για την νεαρή ενήλικη ζωή του και την σχέση του με το συγκρότημά του. Παράλληλα, θα εστιάζει στην περίοδο που κοντεύει την ηλικία των 40, ενώ θα μιλάει για πολλά από τα σημαντικά, αλλά  και για μερικά από τα ασήμαντα της ζωής και της καριέρας του, διότι, ως γνωστόν, η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.

Μαζί με τον Grazer συμπαραγωγός της ταινίας είναι και ο Mick Jagger ενώ την σκηνοθεσία θα κάνει ο Tate Taylor (The Help).

 
 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b