MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πανδαισία Bollywood, μπαχαρικών… και εικόνων στο Astir Palace Resort!

Μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο υποδέχεται τη νέα χρονιά το ξενοδοχείο Astir Palace Resort. Από τις 12 Ιανουαρίου και για δεκαπέντε μέρες, φιλοξενεί ένα μοναδικό φεστιβάλ αφιερωμένο στην Ινδία. Ένας συναρπαστικός συνδυασμός γεύσεων, μουσικής και χορού που μεταφέρει τη μαγεία της ινδικής παράδοσης αλλά και την πολύχρωμη φαντασία των ταινιών του Bollywood στη χώρα μας!

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Bollywood show!
Από τις 12 έως τις 15 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa μια 26-μελής χορευτική ομάδα από την Ινδία θα δώσει 4 φαντασμαγορικές παραστάσεις. Παράλληλα οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο μπουφέ με Ινδικές γεύσεις σε προνομιακή τιμή.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε 90 λεπτά Bollywood dance και στη συνέχεια να απολαύσετε πλούσιο μπουφέ με Ινδικές γεύσεις στην τιμή των €40 (διατίθενται περιορισμένα εισιτήρια).
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Cosmos Hall, του ξενοδοχείου The Westin Athens, στο Astir Palace, στις 12, 13 και 15 Ιανουαρίου. Ώρα έναρξης: 20:00.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www. arionresortathens.com, www.astir-palace.com ή τηλεφωνήστε στο 210 8902000.

Γεύσεις από την Ινδία!
Από τις 15 έως τις 27 Ιανουαρίου στο εστιατόριο Il Tramonto φιλοξενεί δύο κορυφαίους Ινδούς σεφ από τα ξενοδοχεία THE WESTIN GURGAON και THE WESTIN SOHNA RESORT & SPA στο Νέο Δελχί, που θα μας μυήσουν στις εκρηκτικές γεύσεις της ινδικής κουζίνας.

Μασάζ Αγιουρβέδα
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Ινδικής Κουζίνας θα πραγματοποιηθούν μαθήματα μαγειρικής από τους σεφ, μαθήματα γευσιγνωσίας τσαγιού και θα έχετε τη δυνατότητα ν’ απολαύσετε τελετουργίες του μασάζ Αγιουρβέδα.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa σε συνεργασία με το Ινδικό Υπουργείο Πολιτισμού, τον Ινδικό Οργανισμό Τουρισμού, την πρεσβεία της Ινδίας, την Turkish Airlines και το περιοδικό Insider.

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για προσκλήσεις, εδώ

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b