MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

To Chicago στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το έργο “CHICAGO” το επονομαζόμενο “Rolls Royce των musicals” από την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012 θα ανέβει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Από 2 ως 6 Ιανουαρίου 2013 και από 9 έως 13 Ιανουαρίου 2013 στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1 στις 21:00.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ ανεβαίνει σε απόδοση και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, χορογραφίες Φωκά Ευαγγελινού και ενορχήστρωση – μουσική διδασκαλία Αλέξη Πρίφτη, μ’ ένα λαμπερό καστ ηθοποιών: Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αντώνης Λουδάρος και σε ρόλο έκπληξη η Μαρινέλλα!

Το CHICAGO είναι μια αυθεντική «τζαζ» ιστορία που εκτυλίσσεται την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και συνδυάζει τον έρωτα, την κωμωδία, τη μοιχεία, το δράμα, σατιρίζοντας τη «δικαιοσύνη», «τον κρατικό φαρισαϊσμό» αλλά και τη «μίζα» κάθε μορφής! Φόνοι, βία και διαφθορά, εκρηκτικά χορευτικά και δυνατά τραγούδια ξεσηκώνουν και συναρπάζουν τους θεατές σε όλο τον κόσμο.

Ανέβηκε για πρώτη φορά το 1975 στο Broadway και συμπλήρωσε 936 παραστάσεις. Συνολικά έχει τιμηθεί με 6 βραβεία Tony, 2 βραβεία Olivier, 5 βραβεία κριτικών (Drama Desk Awards), αλλά και το βραβείο Grammy για το καλύτερο Musical Album το 1998. Το 2002 έγινε ταινία σε σκηνοθεσία και χορογραφίες Rob Marsall. Κέρδισε 6 βραβεία Oscar, ανάμεσα σε αυτά και το Oscar καλύτερου μιούζικαλ που μέχρι τότε ανήκε στο «Oliver» από το 1969. Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν η Catherine Zeta-Jones, η Renée Zellweger, ο Richard Gere και η Queen Latifah.

Έχει παρουσιαστεί σε μεγάλα θέατρα σε όλο τον κόσμο από την πόλη του Μεξικού μέχρι τη Μόσχα και από το Σάο Πάολο.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν:
Βέλμα Κέλυ η Τάνια Τρύπη
Ρόξυ Χάρτ η Σμαράγδα Καρύδη
Μπίλυ Φλυν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Εϊμος Χάρτ ο Αντώνης Λουδάρος
Και στο ρόλο της Μάμα Μόρτον η Μαρινέλλα

 
 

 
 
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/iJk_GHXDBeI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Fred Ebb & Bob Fosse
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής


Παίζουν: Τάνια Τρύπη, Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αντώνης Λουδάρος, Μαρινέλλα

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b