MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αποτράπηκε απόπειρα δολοφονίας του Justin Bieber!

Η διασημότητα είναι όνειρο για πάρα πολλούς ανθρώπους, αλλα κρύβει σοβαρούς κινδύνους. Ο Justin Bieber έγινε στόχος δολοφονίας, γιατί έχει γίνει εμμονή στο μυαλό ενός ισοβίτη στις ΗΠΑ, ο οποίος προσέλαβε δύο τύπους για να πραγματοποιήσουν την εξόντωσή του pop star. Ευτυχώς, η αστυνομία διαλεύκανε την υπόθεση και οι Beliebers δεν έχουν λόγο να θρηνούν για το είδωλό τους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, ο Mark Staake και ο ανιψιός του Tanner Ruane συνελήφθησαν για απόπειρα κατά της ζωής του Justin Bieber. Η υπόθεση είναι αρκετά σοκαριστική και πολύ περίεργη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας διαταραγμένος κατάδικος, ο Dana Martin, ο οποίος εκτίει ποινή 978 ετών στην φυλακή για βιασμό και φόνο, έχει εμμονή με τον Bieber (τον έχει κάνει τατουάζ στο πόδι του). Ο άνθρωπος αυτός φέρεται ότι γνώρισε τον Mark Staake σε φυλακή του Νέου Μεξικό και τον προσέλαβε να σκοτώσει 4 άτομα, ένα εκ των οποίων είναι ο Justin Bieber.

Ο τρόπος δολοφονίας, που ζητήθηκε, δείχνει πόσο διαταραγμένος είναι ο κατάδικος. Το σχέδιο προέβλεπε την απαγωγή του Bieber, τον πνιγμό του με  γραβάτα και τον ευνουχισμό του. Ευτυχώς, το σχέδιο δεν προχώρησε, καθώς οι δύο υποψήφιοι δολοφόνοι συνελήφθησαν, ενώ επιχειρούσαν να πλησιάσουν σε χώρο που έδινε συναυλία ο Bieber. Υποστηρίζεται, μάλιστα, ότι ο ίδιος ο Dana Martin, που τους προσέλαβε, για κάποιον μυστήριο λόγο, μίλησε στις αρχές και τους έδωσε.

Η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και αρκετά μυθιστορηματική. Αν όντως ισχύουν αυτά που βγαίνουν στην δημοσιότητα, αποτράπηκε μια πολύ αποτρόπαιη ενέργεια εις βάρος της ζωής ενός διασήμου, που θα σόκαρε την κοινή γνώμη για καιρό.


 
 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b