MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Κατηγορώ την Kate για την αυτοκτονία της νοσοκόμας” λέει ο Morrissey

Δεν έχασε ευκαιρία να σχολιάσει ο γνωστός για τις εκκεντρικές του δηλώσεις τραγουδιστής Morrissey το τραγικό συμβάν με την αυτοκτονία της νοσοκόμας, έπειτα από την φάρσα που έκαναν οι Αυστραλοί dj’s στο νοσοκομείο King Edward VII, όπου νοσηλευόταν η πριγκίπισσα. Ο Morrissey, ο οποίος δεν κρύβει τα αντιβασιλικά του συναισθήματα, κατηγόρησε την Kate για την αυτοκτονία της νοσοκόμας, γιατί… πήγε στο νοσοκομείο χωρίς λόγο, όπως υποστηρίζει ο τραγουδιστής!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο 53χρονος Morrissey δήλωσε σε κανάλι της Νέας Ζηλανδίας: “Κανείς δεν κατηγορεί την Kate Middleton, που ήταν στο νοσοκομείο, όπως βλέπω, για κανέναν απολύτως λόγο. Δεν νιώθει καμία ντροπή για τον θάνατο της γυναίκας. Η υπεροψία των Βασιλέων της Βρετανίας είναι τρομερή!”

Και πρόσθεσε: “Έχει κάποιο πρόβλημα υγείας; Είναι ανορεξία ή είναι εγκυμοσύνη; Τόση πολλή κουβέντα και μόλις αυτή η γυναίκα πεθαίνει, βγαίνει από το νοσοκομείο; Δεν ακούγεται αληθινό.”

O Morrissey έχει και στο παρελθόν μιλήσει με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κι έχει δηλώσει ότι ο πρίγκιπας Harry είναι τελείως ηλίθιος.

 
 
 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b